A DISCOVERY SPORTS ESEMÉNYEIHEZ A METAVERZUMBAN KAPCSOLÓDHAT A KÖZÖNSÉG

A szervezetek együttműködése a sportközösségek, sportolók és márkák számára biztosít új lehetőségeket.

A Warner Bros. Discovery Sports és az Infinite Reality együttműködése új, forradalmi módot kínál a rajongók számára kedvenc sportáguk élvezetéhez.

A szervezetek együttműködése a sportközösségek, sportolók és márkák számára biztosít új lehetőségeket,

hogy – kifejezetten a Discovery Sports Events közelgő eseményeihez kifejlesztett ­– egyedi virtuális környezetben lépjenek kapcsolatba egymással. A Discovery Sports Events és az Infinite Reality első lépésként a tavaly indított új pályakerékpározás-sorozathoz, a UCI Track Champions League-hez kapcsolódva kínál egyedülálló metaverzum-élményt.

A partnerség az első alkalom, hogy a Warner Bros. Discovery Sports kihasználja a web3 technológiában rejlő lehetőségeket, és a metaverzumban nyújt élményt nemzetközi sporteseményekhez. A vállalat elkötelezett abban, hogy a szórakoztatóipar legújabb innovációit a sportba is bevezesse. Ez a partnerek számára a legszínvonalasabb lehetőségeket kínálja a rajongók bevonására, egyben hozzájárul az egyes sportágak és események folyamatos fejlődéséhez és növekedéséhez.

„A Warner Bros. Discovery Sports és az Infinite Reality közötti partnerség jól illusztrálja, hogyan tervezzük felhasználni a legújabb innovációkat és lehetőségeket közönségünk, saját sorozataink és márkapartnereink közötti kapcsolatok elmélyítésére, és kiaknázni a különböző sporttulajdonaink körüli új növekedési lehetőségeket. Nagyon izgalmas potenciált látunk arra, hogy az élő sportközvetítések számára új közönségeket vonzzunk be, az az élményt az élő tartalmakon túl még több olyan területre kiterjesztve, ahol a közönség interakcióba lép és időt tölt.” – mondta François Ribeiro, a Discovery Sports Events vezetője.

„A következő években az élő sportesemények körüli metaverzum-élmények úttörői leszünk. Lehetővé tesszük a rajongók számára, hogy új és izgalmas módon kapcsolódjanak a sporthoz. Az UCI Track Champions League-et kiváló lehetőségnek tekintjük arra, hogy a történetmesélésnek és a rajongók bevonásának új utakat nyissunk, és fontos tanulságokat szerezzünk partnerségünk kiterjesztéséhez a Discovery Sports Events portfóliójának más részeire is” – tette hozzá François Ribeiro.

„Az Infinite Reality örömmel biztosítja egy ilyen dinamikus, világszínvonalú vállalat számára a metaverzum erejét. Partnerségünk még csak a kezdet, hogy egyedülálló és magával ragadó módon kapcsoljuk össze a tartalmakat a közönségükkel. Alig várjuk, hogy lássuk a rajongók izgalmát, miközben teljesen új és forradalmi módon kapcsolódnak az UCI Track Champions League-hez, közelebb hozva őket a sporthoz, amit szeretnek” – mondta John Acunto, az Infinite Reality vezérigazgatója.

A rajongók az UCI Track Champions League második szezonjának minden fordulóját megtekinthetik a Warner Bros. Discovery Sports platformjain, köztük a discovery+, az Eurosport és a GCN+ platformokon. Az első forduló november 12-én kezdődik Mallorcán.
( onBRANDS )