SANGHAJBAN NYÍLIK A VILÁGON AZ ELSŐ „MAYBACH ATELIER”

A Mercedes-Maybach középpontjában a legkorszerűbb technológia, a kifinomult kivitelezés és az igényes luxus áll.

Maybach Atelier Schanghai Eröffnung Maybach Atelier Shanghai Opening

A Mercedes-Maybach, a luxuslegenda, amely folyamatosan újra feltalálja magát, történelmi útjának következő fejezetére indul a Maybach Atelierrel.

Mercedes-Maybach S680 MANUFAKTUR China
Mercedes-Maybach S680 MANUFAKTUR China

A márka kifinomult, de progresszív dizájnjával összhangban az Atelier a következőket kínálja: szalonok privát beszélgetésekhez és találkozókhoz exkluzív környezetben, fizikai és digitális művészeti programokat, 3D-s konfigurációt és egy új koncepciót a digitális installációkhoz. És természetesen vásárolható autó a Maybach tanácsadóinak szakszerű vezetésével.

2022. október 21-én megnyílt a világ első Maybach Atelier-je Sanghajban – a kreativitástól és inspirációtól hemzsegő városban – a metropolisz szívében, a Bund Finance Center 558. szám alatt. Az exkluzív nyitóesemény témája az „Örökség innovációval” volt.

Mercedes-Maybach S680 MANUFAKTUR China

 

Maybach Atelier Schanghai Tinten-Graffiti von Chen Yingjie
Maybach Atelier Shanghai Ink Graffiti by Chen Yingjie
Maybach Atelier Schanghai Scherenschnitt-Installation von Ma Wen
Maybach Atelier Shanghai Paper Cutouts Installation by Ma Wen
Maybach Atelier Schanghai immersive digitale Kunst von Cao Yuxi
Maybach Atelier Shanghai ShaImmersive Digital Art by Cao Yuxi

Meghívták a befektetőket, művészeket és csúcskategóriás ügyfeleket, hogy megtapasztalják a márka alapvető elemeit a kortárs kínai „rítusok” kapcsán, mint például a művészet, a zene és a kultúra.

A Shanghai Fosun Művészeti Központban hivatalosan megnyílt művészeti kiállítás célja a Mercedes-Maybach márka és a MANUFAKTUR márka kifejezése volt – hogy

egyesítse az alkotókat és a műértőket a kultúra határainak újradefiniálásában.

A kiállításon Maybach három kínai művésszel dolgozott együtt egyedi installációkon, amelyek papírkivágások, tinta graffiti és a magával ragadó digitális médiumokat ölelték fel. Az esemény során három kiemelt autót mutattak be, ezek a következők voltak: a Project MAYBACH bemutatóautó, a Mercedes-Maybach S 680, Virgil Abloh és egy Mercedes‑Maybach S 680 MANUFAKTUR.

 

Maybach Atelier Shanghai
Maybach Atelier Schanghai Maybach by Virgil Abloh.

A Dolby Atmos és a Burmester csúcskategóriás 4D Surround Sound System, a Maybach by Virgil Abloh a tökéletes autós hangélményt nyújtotta a vendégeknek. A MANUFAKTUR modell még személyre szabottabb élményt nyújtott, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek a Mercedes-Benz portfóliójának csúcsán.

Maybach Atelier Schanghai Aussenansicht
Maybach Atelier Shanghai Outside View
Maybach Atelier Schanghai Aussenansicht
Maybach Atelier Shanghai Outside View
Maybach Atelier Schanghai
Maybach Atelier Shanghai
Maybach Atelier Schanghai Eröffnung
Maybach Atelier Shanghai Opening

Jan Madeja, a pekingi Mercedes-Benz Sales Service Co., Ltd. elnök-vezérigazgatója a következőket mondja: „A Mercedes-Maybach évek óta elért globális sikerére építve, különösen Kínában, teljesen természetes számunkra, hogy megnyitjuk a világ első Maybach Atelierjét Sanghajban. Itt a legkiválóbb élményt kínáljuk a kínai vásárlóknak azáltal, hogy a Maybach a részletekre és a legmodernebb technológiára fordítja a legnagyobb figyelmet.”

„A Maybach Atelier-vel továbbra is a márka úttörő aurájára és alkotói DNS-ére építünk, hogy egyedi pillanatokat hozzunk létre ügyfeleink életstílusához igazodva. Ezzel az új, dedikált kiskereskedelmi koncepcióval ünnepeljük a Maybach kiválóságának varázslatossá emelésének művészi értelmezését, olyan pillanatokat teremtve, amelyek a márka gazdag örökségét és progresszív jövőjét képviselik. Nagyon örülünk ennek a következő Mercedes-Maybach-fejezetnek, és alig várjuk, hogy az elkövetkező években megkezdődjenek a nyitások.” – mondja Daniel Lescow, a Mercedes-Benz Group AG Mercedes-Maybach vezetője.

A Shanghai Atelier csak a kezdet,

mivel az elkövetkező években, egészen 2030-ig több Maybach Atelier és más márkának szentelt kiskereskedelmi formátum nyílik meg világszerte. Az Atelier piacra dobásával párhuzamosan az értékesítési csatornák és koncepciók is úgy alakulnak, hogy megtestesítsék a vállalat valódi személyiségét és a Mercedes-Maybach márka ismertségét a Mercedes-Benz portfólión belül.

Maybach Atelier Schanghai Kunstausstellung
Maybach Atelier Shanghai Art Exhibition
Maybach Atelier Schanghai Salon Privés
Maybach Atelier Shanghai Salon Privés
Maybach Atelier Schanghai Salon Privés
Maybach Atelier Shanghai Salon Privés

A Mercedes-Maybach középpontjában a legkorszerűbb technológia, a kifinomult kivitelezés és az igényes luxus áll – amelyet a „legjobbak legjobbjainak” megteremtésére irányuló törekvés hajt.
( onBRANDS )