AZ ELSŐ MAGYAR NŐ

A JCDecaux Hungary vezetője arany The Stevie Award for Women in Business díjat kapott.

Arany díjat kapott a The Stevie Awards for Women in Business Communication&Marketing (developed for/by women) kategóriában Samu Tímea, a JCDecaux Hungary vezérigazgatója. Ezzel ő lett

az első magyar nő,

aki arany díjat kapott az üzleti életben elért eredményeket díjazó The Stevie Awards húszéves történetében. A kategóriában a cég „Keresd a galambot” projektje kapta a legmagasabb pontszámot a 200 szakemberből álló zsűritől, akik az idén 1500 nevezésből választották ki a legjobbakat.

„Ez a hihetetlen siker a JCDecaux Hungary csapatának érdeme, nélkülük ez nem sikerülhetett volna” – fogalmazott Samu Tímea. Szerinte minden szakmai elismerés nagyon fontos, hiszen azt igazolja vissza, hogy jó úton járnak azzal, amit képviselnek és amit tesznek.

A világ elsőszámú üzleti díjának tartott The Stevie Awards-ot 2002 óta ítélik oda. A The Stevie Awards for Women in Business a női vezetőket, vállalkozókat, alkalmazottakat és az általuk vezetett vállalatokat díjazza világszerte. Az idei Stevie Awards for Women in Businesst a Women|Future Conference ötödik kiadása egészítette ki.
( onBRANDS )