A SAMSUNG ÉS A VENGRU KOLLABORÁCIÓJA

Ikonikus darabját gondolta újra a magyar designer márka a Samsung Magyarországgal együttműködve.

A Vengru egyedi kollekcióját a Samsung Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4 és Galaxy Watch5 széria eszközei inspirálták, így a különleges táskák és óraszíjak designját a kreativitás, önkifejezés, stílusos megjelenés és a mindennapi igényekre szabott kompakt megoldások jellemzik. Az együttműködés keretében született exkluzív darabokra a Samsung Members alkalmazáson keresztül csaphatnak le az újgenerációs eszközök vásárlói.

Stílusunk az egyik leglátványosabb formája önkifejezésünknek.

A Samsung legújabb összehajtható készülékei, a Galaxy Z Fold4 és Galaxy Z Flip4 többek között az egyediség, a kreatív látásmód és az alkotás szabadságának támogatására készültek. Ez adta az inspirációt a magyar designer márka, a Vengru számára is ahhoz, hogy az eszközök vásárlóinak stílusokhoz és a mindennapokhoz is tökéletesen illeszkedő egyedi kiegészítőket tervezzen a Samsunggal együttműködve.

A kollaboráció során a magyar tervező egy már meglévő ikonikus darabját gondolta újra. A GEM mini bőrtáskák nevüket meghazudtolva, szinte minden szükséges eszközünknek, így telefonunk mellett a pénztárcánk és irataink számára is helyet biztosítanak kompakt kialakításuknak köszönhetően. Ám a kreativitás nem csak a belső, hanem a külső megjelenés esetében is visszaköszön. A Samsung és Vengru közös kollekciója három különböző, az új összehajtható eszközök színei – fekete, bézs, lila, kék – ihlette táskát kínál, amelyhez a vásárlók három opció közül választhatnak ezekhez illő szíjat. A tökéletes egyediség érdekében mindezek jól kombinálhatók, övvel övtáskaként, de lánccal vagy keresztpánttal párosítva a klasszikus viselet kedvelői is megtalálják a számukra legegyedibb megoldást.

A táskák mellett a Galaxy Watch5 széria eszközei is új külsőt kaphatnak a márka által készített egyedi bőr óraszíjak által, amellyel így viselőik minden élethelyzethez passzoló megjelenést kölcsönözhetnek maguknak. A Vengru óraszíjak tervezését a testreszabhatóság inspirálta, az egyedi darabok közül kettő a férfi, négy verzió pedig a női célközönség számára készült.

„A kreativitás és önkifejezés támogatása egyaránt fontos üzenetek a Samsung számára, így örömmel dolgozunk együtt olyan magyar kortárs művészekkel és tervezőkkel, akik számára inspirációt jelentenek eszközeink. A Galaxy Z Flip4 és Z Fold4 ledönti a korábbi határokat és igazán teret enged a képzelőerőnek, izgalmas viszont látni, hogy ez a divat világában, az egyedi kollaborációkon keresztül hogyan válik valóra. Az együttműködés keretében Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 vagy Galaxy Watch5 tulajdonosok, a Samsung Members alkalmazáson keresztül választhatnak a készülékhez a különleges Vengru kollekcióból egy bőrtáskát vagy óraszíjat, hogy ezzel is még egyedibbé és kifejezőbbé tegyék a stílusukat” – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője.
( onBRANDS )