MESÉLJ, ANYUKÁM!

Újabb podcastokkal erősíti portfolióját a Marquard.

A Mesélj, Anyukám! két évvel ezelőtt indult hódító útjára, negyedik évadánál és 145 adásnál tart. Az ÉvaMagazin.hu főszerkesztője, Zubor Rozi a külföldi produkciók megismerése után olyan hazai beszélgetéseket keresett, amelyek hasznos segítséget nyújtanak édesanyáknak, leendő anyukáknak, a család, a párkapcsolat és gyermeknevelés témája iránt érdeklődőknek. Nem talált ilyet, ezért inkább elkészített egy saját podcastot. Ma a produkció közel 500 ezer hallgatásnál tart, a három anyuka, Zubor ’IgenAnya’ Rozi, Endrész Timi és Lugosi Dóri pedig minden hétfőn új beszélgetéssel jelentkeznek – nem kizárólag anyáknak szóló beszélgetésekkel.

Földi Barbara, az ÉvaMagazin.hu „öko mamija” vezetésével elindult a ZÖLD Mesélj, Anyukám! is. A minisorozatban havonta egyszer tudatossággal, fenntarthatósággal, környezetvédelemmel kapcsolatos témákat dolgoznak fel – a brandre jellemző közvetlenséggel.

Ugyancsak a Marquard online divízióját erősíti az Edisonplatformmal közös hét részes, vadonatúj sorozat, A „21. századi szülők” podcast. Ebben az Edisonplatform 21 leckéjét és a 21 könyv kampányát feldolgozva minden adásban szakértők segítségével kívánnak mankót adni a szülők kezébe. A két műsorvezető Veres Rita, az Edisonplatform társalapítója és Zubor Rozi. A Mesélj, Anyukám! családhoz tartozik még a Játékidő nagy sikerű podcast minisorozata, amelynek Endrész Tímea a házigazdája.

Folytatódik a díjnyertes, már-már kultikus Micsoda nők voltak! című podcast sorozat is. Budai Lotti és Zubor Rozi olyan híres nők életét dolgozzák fel, akiknek a története a 21. században is érdekes lehet. A harmadik évad premierje előtt bemutatkozott a Micsoda nők vagytok! videósorozat is, az első részekben Dobszay-Meskó Ilona karmester, a másodikban Budai Lotti regényíró, a harmadikban Bársony Rebeka életmód tanácsadó volt a vendég, de a továbbiakban szerepel majd a műsorban két inspiráló vállalkozó, Feller Adrienne és Beh Mariann is.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Mesélj, Anyukám! a műfaj egyik úttörőjeként töretlen népszerűségnek örvend. A Marquard Media Group mára az egyik legmodernebb médiavállalat, amely minden platformon sikeres. Vlogolunk, blogolunk, podcastolunk, print lapokat adunk ki, a „nagy” online magazinokon kívül specializált, személyesebb hangvételű produkciókkal is eljutunk a fogyasztókhoz. Gratulálunk Zubor Rozinak és a többi alkotónak az újabb sikerekhez” – mondta el Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezetője.
( onBRANDS )