MADAME TUSSAUDS NYÍLIK BUDAPESTEN

Elérhetővé váltak a Madame Tussauds Budapest első belépői.

Akik beszerzik a limitált ideig megvásárolható jegyeket, azok VIP-vendégként, az elsők között léphetnek be a Madame Tussauds Budapest attrakcióba és élhetik át a több mint 200 éves hagyományokkal rendelkező, mégis ultramodern, interaktív varázsvilág összes élményét.

A világ egyik legismertebb turisztikai márkája

2023 első félévében érkezik hazánkba. Igazi exkluzív klubhoz csatlakozik a magyar főváros: London, New York, Berlin, Los Angeles (Hollywood) és egyéb világvárosok után Budapesten nyílik meg a 25. Madame Tussauds.

A Madame Tussauds Budapest lesz a márka első franchise rendszerben megvalósuló attrakciója.

A Madame Tussauds produkciói – a világ legismertebb embereinek megszólalásig élethű viaszfiguráival – egyszerre kínálnak interaktív szórakozást, a sztárokkal való találkozást és fantasztikus látványt. A látogatók beléphetnek a hírességek világába, részesei lehetnek meghatározó pillanataiknak, sikereiknek, és közelebb kerülhetnek hozzájuk, mint eddig bármikor.

Az attrakciónak Budapesten a város egyik legimpozánsabb műemlék épülete, az V. kerületi Palazzo Dorottya ad majd otthont. A Madame Tussauds Budapest 50 magyar és nemzetközi vonatkozású figurával és a hozzájuk tartozó lélegzetelállító installációkkal nyitja meg a kapuját.

A figurák kilétét a premierig hétpecsétes titokként kezelik. Annyi azonban már biztos, hogy a felejthetetlen élményeket a figurákon túl rengeteg interaktív elem is garantálja: zenei és vizuális megoldások, megelevenedő díszletek és játékok gondoskodnak arról, hogy minden korosztály jól érezze magát.

A karácsonyi – bevezető árú – jegyvásárlás lehetősége limitált ideig lesz nyitva a közönség előtt. Aki szeretné bebiztosítani azt, hogy az elsők között, VIP-jeggyel léphessen be a Madame Tussauds Budapestbe, az ezen a linken keresztül megteheti.
( onBRANDS )