ÚJ DIVÍZIÓT INDÍTOTT A MARQUARD GROUP HUNGARY

Perkó Rudolf vezetésével állt fel a Digital Service Studio.

Új divízióval és egy tapasztalt szakemberrel erősíti portfolióját a Marquard Group Hungary. Az év elején életre hívott Digital Service Studio a médiacég kreatív műhelyeként funkcionál. Célja, hogy modern és izgalmas digitális megoldásokat kínáljon a hirdetőknek, akik így a kampányüzeneteik mellett informatív vagy szórakoztató tartalmakat is nyújthatnak közönségüknek.  A Digital Service Studiót Perkó Rudolf vezeti.

Az új divízió teljeskörű szolgáltatást nyújt a hirdetőknek a kreatív koncepció megalkotásától a branded content tartalmak elkészítésén át egészen a terjesztésig. A Digital Service Studio a Marquard Group Hungary teljes portfolióján belül kínál írott, videós és podcast content marketing megoldásokat, valamint a Marquard kiadványaitól független feladatokat is vállal. A médiacég prémium brandjei közé tartozik a világ vezető stílusmagazinja, az InStyle, a fiatalos JOY, a speciálisan a magyar piacra fejlesztett, immáron 16 éve népszerű ÉVA, valamint a Runner’s World futómagazin és a nemrég bejelentett InStyle Men magazin. Mindezek mellett social media csatornák, vlogok és podcastok, széleskörű vásárlásösztönző programok adják a Marquard erejét.   

„Hisszük, hogy az értékes hozzáadott tartalomnak köszönhetően nemcsak könnyebben befogadhatóvá válik a hirdető üzenete, hanem ezen felül pozitív érzetet is társítanak a felhasználók az adott márka vagy szolgáltatás felé, könnyebben elköteleződnek” – mondta el Perkó Rudolf, a Digital Service Studio vezetője.

A szakember korábban a Totalcar.hu ügyvezetője volt, azt megelőzően pedig a Nestlé ernyőmárka marketingkommunikációért felelt, illetve az Indamedia (korábban CEMP) marketing vezetői pozícióját töltötte be, ahol a Brand & Content Studio vezetése is a feladatai közé tartozott, így otthonosan mozog a területen.

„Nagyon örülünk, hogy Rudolf januártól a Marquard csapatát erősíti! Az általa vezetett Digital Service Stúdió létrehozása része annak a folyamatnak, ami évek óta tart nálunk. Elmondhatjuk, hogy klasszikus kiadóvállalatunk mára modern, „digital first” médiacéggé alakult, amely felkarolja a fejlesztéseket és minden platformon tartalmakat, valamint kreatív marketing megoldásokat kínál partnereinek. Hiszünk a brandjeink erejében, valamint abban, hogy a fejlődést nem követni kell, hanem az élére állni” – mondta el Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezető igazgatója.
( onBRANDS )