COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD 2023

A Joint Venture Szövetség idén második alkalommal rendezte meg nagyszabású “Companies for the Future Award” gálaeseményét

Február 4-én, szombaton a Budapest Marriott Hotel báltermében a gálaeseményen példaértékű, a jövőnkre is pozitív hatást gyakorló közép- és nagyvállalatok vehettek át a rangos elismeréseket.

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) négy kategóriában tüntette ki az évben kiemelkedő eredményeket elért tagvállalatait. A tavalyi évben életre hívott közép- és nagyvállalati fődíj mellett további két, pályázati úton kiválasztott különdíj került átadásra a Szövetség azon tagjainak, amelyek iránymutató programjai, felelős és tudatos működése kiterjed a vállalaton belüli tehetséggondozásra (Best Talent Program), valamint az innovatív és a teljes ökoszisztémára fókuszáló megoldások beépítésére (Best Ecosystem Builder).

A Nagy Márton vezette Gazdaságfejlesztési Minisztérium is a Szövetség céljai mellé állt díjátadó támogatóként.

A fődíjak első helyezettjei és a dobogós vállalatok:

NAGYVÁLLALATI KATEGÓRIA
I. helyezett: MAM-Hungária Kft.
II. helyezett: NI Hungary Kft.
III. helyezett: Praktiker Kft.

KÖZÉPVÁLLALATI KATEGÓRIA
I. helyezett: Pauker Holding Kft.
II. helyezett: Schiller Flotta Kft.
III. helyezett: Stádium Kft.

BEST TALENT PROGRAM
I. helyezett: Hegymegi-Barakonyi és Fehérváry
Baker&McKenzie Ügyvédi Iroda
II. helyezett: BEKO Engineering Kft.
III. helyezett: MKB Bank Nyrt.

BEST ECOSYSTEM BUILDER
I. helyezett: K&H Bank Zrt.
II. helyezett: Provident Pénzügyi Zrt.
III. helyezett: Körber Hungária Gépgyártó Kft.

A fődíjakat Nagy Márton, gazdaságfejlesztési miniszter, a különdíjakat dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója és Veres Zsolt, a Schneider Electric Hungária országigazgatója adták át.

A rendezvény jótékonysági tombolasorsolásának kedvezményezettjei a Csodalámpa Alapítvány és a Kis Virtuózok Alapítvány lettek. Közel 850 000 forintot gyűlt össze a résztvevők segítségével, mely összeg a két alapítvány számára 50-50% arányban került felajánlásra.
( onBRANDS )