CAPRI SZIGETE IHLETTE A PERONI SZUPERPRÉMIUM KATEGÓRIÁBA ÉRKEZŐ ÚJ LÁGERÉT

A Peroni megcélozza az amerikai és mexikói sörök dominálta szegmenst.

A mediterrán életérzést magában hordozó, a trendeknek megfelelően könnyen iható lágert vezet be a Peroni. A Peroni Nastro Azzurro Stile Capri jellegzetes ízét a prémium minőségű olasz citromnak és az olajfalevélnek a kivonata teszi még egyedibbé.

„A könnyen iható sörök volumenben és értékben is világszerte kétszámjegyű bővülést mutatnak, akárcsak Magyarországon” – szögezi le Mocsári Judit, a nemzetközi márkák senior márkamenedzsere.

A Peroni Nastro Azzurro Stile Capri Olaszországban készül, kiváló hozzávalókkal, szakértelemmel és szenvedéllyel. A gabonaszemek tiszta és enyhe színt adnak a Stile Caprinak, amelyet – a Peroni történetében először – színtelen üvegekbe palackoznak. Annak érdekében, hogy elkerüljék a „fényíz” megjelenését, beiktattak egy pótlólagos lépést a főzési szakaszban. Emiatt az ultraibolya sugarak nem tudják beindítani az ízt kedvezőtlenül befolyásoló reakciókat a komló egyes elemeiben. Az aranyszínű nedű jellegzetes ízét még egyedibbé teszi az olajfalevél kivonat, amelyet a főzőházi folyamatok során adnak hozzá, illetve a prémium minőségű olasz citromnak a kivonata, amelyet a szűrés során juttatnak be a sörbe. A fenti extráktól eltekintve a Stile Capri gyártástechnológiája megegyezik a Peroni Nastro Azzurro esetében használttal, ezzel biztosítva a megszokott kiemelkedő minőséget.

Mocsári Judit szerint az alkoholmentes szegmensben 2022-ben végrehajtott sikeres portfólióbővítésre alapozva a Peroni a könnyen iható sörök kategóriájában is nagyon jó esélyekkel indul. A 4,2%-os alkoholtartalom miatt a Peroni Nastro Azzurro Stile Capri széles körben népszerű lehet, amihez a kellemes, könnyen iható íz, valamint az alacsony keserűség is hozzájárulhat. A prémium söröket kedvelők ugyanakkor a Peroni Nastro Azzurróból már megismert kimagasló minőséget és a felemelő olasz ízt is értékelni fogják benne. A Peroni Nastro Azzurro Stile Capri stílusában, ízjegyeiben és illatával hűen idézi meg a napsütötte mediterrán térséget és az olasz tengerpartra jellemző életérzést.
( onBRANDS )