EXKLUZÍV PÓLÓKOLLEKCIÓ A MEGÉRTÉS ÉS TEHETSÉG JEGYÉBEN

Buday Bence autista digitális művész rajzait láthatunk a Sugarbird Love Bomb Collection signature darabjain.

Egy kapszula kollekció, amit a megértés és tehetség inspirált. Üdvözöljük a Sugarbird X Buday Bence kollekciót!

Buday Bencét az első ruhakollekcióra került grafikái inspirálták arra, hogy minél magasabb színvonalú digitális rajzokat készítsen. Erre figyelt fel Jagasics v. Csonka Hedvig is, a Sugarbird alapító tulajdonosa és kérte fel a fiatal művészt egy kapszula kollekció grafikáinak elkészítésére. Az autizmus spektrumzavarban érintettek máshogy érzékelik a valóságot, mint az átlag. Bence későn kezdett beszélni, kiskorától rajzain keresztül fejezi ki érzéseit, minden rajzának mély üzenete van.

A Love Bomb kapszula kollekciónak három izgalmas darabja a LOVE REVOLUTION, a HIDDEN LOVE és a FACES OF LOVE is egytől egyig üzeneteket rejtenek, melyek már elérhetők a Sugarbird Online Shopban és üzletekben. Az egyedi darabok mellett, Bence első grafikáival készült ARTYPICAL Nude by Nubu alapkollekció is megvásárolható a Sugarbird-nél, ezzel szintén az összetartozást és az üzenetek célba érését támogatva.

Bence első digitális rajzai ugyanis az ARTYPICAL Nude by Nubu kollekcióra kerültek fel, a márka tulajdonosainak üzenete pedig hasonlóak a Sugarbird nézeteihez:

az autizmus kreatív világának bemutatása, egymás elfogadásának, megértésének támogatása.

A szabadidős kollekció magas minőségű fenntartható alapanyagokból készült és kényelmes, letisztult, különleges darabokból áll.

Bence különleges látásmódjával készült, egyedi digitális grafikáiból kiállítást terveznek, melynek megvalósításában a Sugarbird is támogatja a fiatal, tehetséges, autizmusban érintett művészt.
( onBRANDS )