FOLYTATÓDIK A LEXUS ÉS AZ OTP BANK – PICK SZEGED KÉZILABDACSAPAT EGYÜTTMŰKÖDÉSE

Tizenkettedik évébe lép a sikeres együttműködés.

Az ötszörös Magyar Bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes és egyszeres EHF-Kupa győztes csapat tagjai ismét 21 környezetbarát Lexus modellt használhatnak majd a soron következő szezonban. Az autók ünnepélyes átadására május 4-én a Kovács Autóház által jegyzett Lexus Szeged márkakereskedésben került sor, a megújuló csapat így már az új autókat használva készülhet a magyar bajnokság idei döntőjére.

Miközben az autópiac az elmúlt években újabb és újabb kihívásokkal kellett, hogy szembenézzen, a szigorodó emissziós előírásoktól a koronavíruson és a chip és félvezetőhiányon át az ukrajnai háború autóipari beszállítókra gyakorolt hatásáig, a magyarországi újautó piaci zöldülésének motorjaként ismert

Toyota és Lexus évről évre rekordokat döntve növelte hazai értékesítéseit és piaci részesedését,

a Toyota pedig évek óta őrzi piacvezető pozícióját. Ez biztos alapot teremt ahhoz, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság mobilitási partnereként is ismert japán autógyártó ismét

meghosszabbítsa az OTP Bank – PICK Szeged férfi kézilabdacsapattal 2011 ősze óta fennálló együttműködését.

A korábban mintegy hét éven át Toyota modelleket használó, megújuló csapat jövőbeni sikereit támogatandó a Toyota Central Europe és a Lexus Szeged márkakereskedés idén immár ötödik alkalommal környezetbarát Lexus modellek használatának lehetőségét biztosítja a hazai és nemzetközi szinten is hagyományosan egyik legsikeresebb magyar kézilabda klub számára. A játékosok, az edzők és a vezetőség továbbra is vadonatúj ES szedánokat, NX közepes méretű és RX nagyméretű SUV-okat használhat majd.

„A Lexusra jellemző kimagasló ügyfélkiszolgálásnak, modelljeink legendás megbízhatóságának és minőségének, valamint a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos meghajtás iránti fokozott ügyfélérdeklődésnek köszönhetően a Lexus kimagasló sikerrel zárta a kihívásokkal terhelt tavalyi évet. Ugyanez a legjobb teljesítmény iránti töretlen elkötelezettség segíti a magyar bajnoki címért idén is versenyben lévő OTP Bank – PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát is az előtte álló kihívások leküzdésében és a kimagasló eredmények elérésében. Az elmúlt több mint egy évtizedben a csapat számos emlékezetes pillanattal gazdagította a sport szerelmeseit, és számtalanszor bebizonyította, hogy a nehezebb időszakokon is túllendülve újra és újra képes a csúcsra érni. A Toyota épp az elmúlt évek rendkívüli kihívások terhelte időszakában érte el magyarországi történetének legjobb eredményeit. Ez tette lehetővé, hogy továbbra is kitarthassunk a csapat mellett. Nagy öröm számunkra, hogy folytathatjuk az értékteremtő együttműködést, és bízunk benne, hogy támogatásunk további motivációt jelent majd a csapat számára a hazai és nemzetközi porondon elért további sikerekért folytatott küzdelemben. Támogatásunk a megújuló csapat iránti bizalmunk kifejezése, és reméljük, hogy az előttünk álló egy évben is számos közös sikernek örülhetünk majd együtt.” – fogalmaz László Richárd, a Lexus prémium márkát is forgalmazó Toyota Central Europe Magyarországért felelős igazgatója.

„Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a Toyota és a Lexus immáron több mint egy évtizede hűséges partnerei a OTP Bank – PICK Szeged csapatának. Egy együttműködés legnagyobb próbáját a nehéz időszakok jelentik. Éppen ezért különösen nagyra értékeljük, hogy a Toyota és a Lexus abban az időszakban is kitart megújuló csapatunk támogatása mellett, amikor az egész autóipart komolyan érintik a megnövekedett szállítási határidők. Mindent megteszünk azért, hogy ahogyan az elmúlt évtizedben, úgy a jövőben is megszolgáljuk a belénk fektetett bizalmat.” –  teszi hozzá dr. Szűcs Ernő Péter, a klub elnöke.

„Több mint három évtizedes Toyota márkakereskedői múlttal immáron tizedik éve láthatjuk el a Toyota szegedi márkaképviseletét és hat éve nyithattuk meg Szegeden Magyarország második Lexus márkakereskedését. Az első pillanattól igyekeztünk a város közösségének értékteremtő tagjává válni, amelynek kulturális tevékenységünk mellett fontos pillére a Szeged egyik büszkeségének számító OTP Bank – PICK Szeged férfi kézilabda csapattal folytatott együttműködés. Éppen ezért természetes volt számunkra, a nehezített piaci körülmények mellett is folytatjuk az OTP Bank – PICK Szeged férfi kézilabda csapat támogatását. Bízunk benne, hogy a megújuló csapat a jövőben is rengeteg sikerrel örvendezteti meg a szegedieket, a hazai kézilabda rajongókat és persze bennünket.” – avat be Kovács Péter, a szegedi Toyota Kovács Autóház és a Lexus Szeged tulajdonosa, egyben az ünnepélyes autóátadás házigazdája.
( onBRANDS )