ZENDAYA A LOUIS VUITTON LEGÚJABB NAGYKÖVETE

A Golden Globe-díjas amerikai színésznő, énekes és táncosnő a Louis Vuitton ikonikus "Capucines" kézitáska kampányarcaként debütál Dél-Franciaországban.

(Kép: Louis Vuitton/Mert Alas, Marcus Piggott)

Zendaya fiatalos, nőies megjelenésével hihetetlenül friss, érzéki varázst kölcsönöz a kampánynak, és ezzel a divatos következő generációt képviseli.

A Côte d’Azur idilli hangulata közepette Zendaya lazán pózolt az Eileen Gray építész és tervező által tervezett Roquebrune-Cap-Martin ikonikus “Villa E-1027”  villájának hátterében a teraszon és az erkélyen egy sor új nyári Capucines modellel.

(Kép: Louis Vuitton/Mert Alas, Marcus Piggott)

A 2013-ban piacra dobott táskamodell a Rue Neuve-des-Capucines, a párizsi utca nevéhez fűződik, ahol az első Louis Vuitton üzlet kapott helyet.

Ma a táska a DIVATHÁZ egyik legemblematikusabb formaterve, a praktikus elegancia alkotása, amelyet sokféleképpen lehet hordozni.

A kampány kreatív csapata: Law Roach – stylist; Mert, Marcus – fényképezés és videó;  Raoul Alejandre – fodrász; Antoinette Hill – smink.

A Golden Globe-díjas színésznő olyan divat- és szépségmárkákkal dolgozott már együtt, mint a Lancôme, a Bvlgari, és legutóbb a Valentino.
( onBRANDS )