A LEXUS LM LUXUS EGYTERŰ AZ ÉV VÉGÉN ÉRKEZIK EURÓPÁBA

A business class repülés kényelmét idézi a Lexus Shanghajban leleplezett vadonatúj luxus kisbusza.

A vadonatúj Lexus LM egy teljesen új típusú jármű a Lexus európai palettáján, amely a limuzinok által kínált kiemelkedő luxust nyújtja egy tágas kisbusz formájában. Ez a „Luxury Mover” a Lexus Next Chapter korszak negyedik modellje a vadonatúj NX, RX és a tisztán elektromos RZ SUV modellek sikereinek nyomán. Ez a típus a teljes termékpalettát érintő megújulás legújabb állomása, amely új platformokat, új hajtásláncokat és innovatív technológiákat foglal magában.

Ahogy az „L” betű is mutatja, az LM a Lexus egyik zászlóshajója az LS szedán, az LC kupé és kabrió, valamint az Európai Unión kívüli kelet-európai piacokon elérhető LX SUV mellett.

Az LM fejlesztése soán a mérnökök

minden új Lexus modellhez hasonlóan teljes mértékben az emberközpontúságot helyezték előtérbe.

Az elsődleges hangsúly az utasok kényelmén és jólétén volt, hiszen az utastér soha nem látott szintre emeli a Lexus Omotenashi vendégszeretetet. A kézművesség és a fejlett technológiák alkalmazásával az utastér nyújtotta élmény hű a márka Omotenashi víziójához, amelynek célja, hogy „személyessé tegyük a luxust”.

“Minden részletet úgy terveztünk, hogy az utasok teljes mértékben otthon érezzék magukat, és tökéletesen gondoskodjon róluk az autó, akár pihenni, akár dolgozni szeretnének útközben.”

Ami a vezetési élményt illeti, a vezető számára az autóval való természetes kommunikáció, valamint a Lexus Driving Signature filozófia három állandó eleme, a kényelem, az irányíthatóság és a magabiztosság nyújt felejthetetlen élvezeteket.
( onBRANDS )