AZ INSTYLE A MAGYAR FILMEK ÉS HAZÁNK TEHETSÉGES ALKOTÓI ELŐTT TISZTELEG

A filmes tematikájú összeállításokban hangsúlyos szerepet kapnak a női alkotók.

Különleges címlapot kapott a világ vezető stílusmagazinja, az InStyle magyar kiadása. A Dobó Kata, Esztergályos Cecília, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin alkotta impozáns csapat a Széchenyi Fürdő különleges hangulatú tereiben állt Pejkó Gergő fényképezőgépe elé. A Magyar Mozgókép Fesztivál seregszemléjén bemutatott legújabb, vagy az elmúlt évek legemlékezetesebb magyar alkotásainak készítőivel és szereplőivel külön interjú is készült, amelyekben mesélnek ambícióikról, az alkotás szépségéről, a pálya kihívásairól.

A filmes tematikájú összeállításokban hangsúlyos szerepet kapnak a női alkotók, de az InStyle magazinnak interjút adott többek között Ember Márk, Koltai-Nagy Balázs, Trill Zsolt is.

„Hiszünk abban, hogy a jó filmekért és filmesekért nem kell Hollywoodig mennünk, idehaza is bőven találunk olyan alkotókat, akik méltók arra, hogy reflektorfénybe kerüljenek. Nyári lapszámunkat nekik szenteljük, és a magyar film előtt tisztelgünk: elkalauzoljuk az olvasókat a kulisszák mögé, a színészi játék és alkotófolyamatok legizgalmasabb pillanataiba. Különösen büszkék vagyunk címlapunkra, amelyen öt csodálatos hölgyet mutatunk be a magyar film világából. Habár karrierútjuk más és más, céljuk közös: értéket közvetíteni és maradandót hátrahagyni” – mondta el Alberti Petra, az InStyle magazin főszerkesztője. 

A következő hetekben az instyle.hu-n a magazin címlapsztárjai mellett további hazai hírességek mesélnek meghatározó filmélményükről.
( onBRANDS )