EGET-FÖLDET RENGETŐ SHOW-VAL ÉRKEZIK BUDAPESTRE A HOLLYWOOD VAMPIRES

Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

„A világ legjobb rockzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat, a legnagyobb ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmith’s-ből Joe Perry-és Tommy Henriksen gitáros.

Július 5-én nyitják meg 2023-as brit turnéjukat a Yorkshire-i tengerparton – az Egyesült Királyság legnagyobb, erre a célra épített szabadtéri koncertarénájában, majd pár nap múlva Budapesten adják elő fergeteges, észbontó koncertjüket.

A „Rise” című stúdió albumukon „véresen komoly” lázadó muzsikájukkal tisztelegnek a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt. A járvány miatt 2020-ra tervezett turnéjukat el kellett halasztaniuk, de amint lehetőség nyílt ismét elkezdtek közösen zenélni.

A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak.

The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt.

A Hollywood Vampires 2023-as turnéja előtt a frontember, Alice Cooper így nyilatkozott: “Már három éve, hogy a Vampires turnézott. Alig várom már, hogy visszatérhessek a srácokhoz, nagyon szeretek ebben a bandában lenni. A zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, és a zenekar történetesen az egyik legjobb banda a környéken! Jó lesz látni Johnnyt, Joe-t, Buck-ot és Chris-t és a többi srácot”. 

Joe Perry hozzátette: „Jövő nyáron végre eljön az ideje, hogy a hollywoodi vámpírok ismét feltámadjanak! Alig várjuk, hogy eljátsszuk legújabb albumunk, a Rise dalait minden rajongónk számára. A napok visszaszámlálása közben fokozódik az izgalom! Akkor találkozunk… ne feledd: hagyd otthon a fokhagymát!”.

The Doors, a Love, az AC/DC és a többi klasszikussal, valamint természetesen Alice és Aerosmith slágereivel a Hollywood Vampires-t 2018-ban a „legjobb előadásnak” választották a londoni Wembley Arénában.

Tommy Henriksen és a Hollywood Vampires producerei által készített 16 dalból álló ‘Rise’ album az elmúlt időszak egyik legtisztább, és legélvezetesebb rock and roll albuma, amelyet a zene mesterei és a stílus igazi rajongói alkottak. A 2015-ös debütáló lemezüktől eltérően a második album főleg saját dalokból áll, amelyeket a banda írt. A Vámpírok eredeti küldetésének szellemében van három olyan dalfeldolgozás, amelyeket eredetileg legendás rockerek írtak és rögzítettek, akik sajnos túl fiatalon haltak meg… őket igyekeznek feltámasztani.

Róluk írták:

“szívből jövő pohárköszöntő a távolban élő barátokra” – The Times

„Egy lázadó ébredés” – The Guardian

„Hangos és pörgős izgalom a rock n roll dacán, túlzásain, tombolásain, és még sokáig élénken emlékezni fogunk rá” – Louder Than War

Kívételes vendégként csatlakoznak a turnéhoz a dél-afrikai Seether rockerek, akik több mint két évtizedes, meseszép karriert követően idén kiadták a 2020-as Si Vis Pacem, Para Bellum című albumuk Deluxe kiadását. 1999.-ben alakultak, és 2002-ben kiadták a „Disclaimer” című debütáló albumot, amelyen a „Fine Again” is szerepelt, és folyamatosan hatalmas sikert aratnak rajongóiknál.

A koncert szervezője a Green Stage Production.

A Green Stage Production mottója:”Földünk védelme tudatos célunk, ezért minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználás adataiból kiszámítjuk az adott események ökológiai lábnyomát, hogy ezen számítások eredményeként annyi fát ültessünk hazánkban, amely a keletkezett ökológiai lábnyomot ellensúlyozni képes”.

Kedvesen reagálnak Szikora Róbert támadó és radikális attitűdjére a Hollywood Vampires koncert magyarországi szervezői, ugyanis nyilvánosan hívják meg Szikora Róbertet a közelgő koncertre.(meghívó fb linkje)

Szikora Róbert kifejezte aggodalmát, sőt igen radikálisan be is tiltaná a koncertet. A szervezők szeretnénk tisztázni, és megnyugtatni a közönséget, hogy a koncert semmilyen formában nem sátánista, illetve Istenkáromló, sőt mi több Alice Cooper többször lenyilatkozta a világsajtóban is, hogy keresztényként éli mindennapjait.

Alice Cooper a világ egyik legelismertebb előadóművésze a rockzenei műfajnak. Saját csillaga van a Hollywood Walk of Fame sétányon és 2011-ben beiktatták a Rock and Roll Hall of Fame-be, amit csak a pop-rock műfaj legikonikusabb művészei kapnak meg.

A banda pedig nagy rajongója a klasszikus brit rocknak. A The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt, ami biztos, hogy elhangzik majd a “School’s Out”, “Sweet Emotion” “Whole Lotta Love”.

Green Stage Production, a koncert magyarországi szervezője, nagy örömmel hívja meg Szikora Róbertet, hogy megtapasztalja és átélhesse az egyedülálló világklasszis zenei élményt. A Hollywood Vampires koncertje július 18-án lesz Budapesten a Papp László sportarénában.
( onBRANDS )