JÖVŐ MENEDZSERE 8.0, MASTERCLASS 3.0 MENTOR PROGRAM

A Menedzserszövetség Magyarország egyik legnagyszabásúbb mentorprogramját dolgozta ki és indította el.

A Menedzserszövetség nagysikerű mentorprogramjaink a fiatal és a tapasztaltabb vállalatvezetők szakmai fejlődését is hivatottak elősegíteni.

A jelentkezési időszak április 20-tól június 20-ig tart, június végén küldik meg a kiválasztott mentoráltak számára mentorukkal és a további részletekkel kapcsolatos információkat. A program 2023. július elején indul és szeptember végén fejeződik be.

A Menedzserszövetség 4 éve Jövő Menedzsere Mentor Program néven Magyarország egyik legnagyszabásúbb mentorprogramját dolgozta ki és indította el, ezidáig több mint 160 mentor és több mint 260 mentee részvételével.

A Jövő Menedzsere 8.0 Mentor Program 40 év alattiak számára több mint 30 mentorral indul útjára,

a mentor csapat több mint fele most csatlakozott, ezzel is tovább erősítve a program presztízsét.

A 40 év fölötti tapasztaltabb menteek jelentős számú jelentkezésének hatására, 2023 tavaszán a Jövő Menedzsere mentorprogrammal párhuzamosan a Menedzserszövetség folytatja a MasterClass 3.0 Mentor Programot is. A MasterClass Mentor Program egy hiánypótló, a tapasztalattal rendelkező menedzserek támogatására irányuló program. A tapasztalt vezetők számára is kimondottan fontos az iparágakon átívelő kapcsolódás lehetősége, dilemmák megvitatása kiemelten sikeres múlttal rendelkező vezetőkkel. A programban 15 példaértékű felsővezető várja a mentoráltak jelentkezését!

( onBRANDS )