TOVÁBBRA IS KÉZILABDÁZIK A GORENJE

A szlovén márka 2024-ben és 2026-ban is a férfi kézilabda-Európa-bajnokság hivatalos partnere lesz.

Meghosszabbítja együttműködését a Gorenje és az Európai Kézilabda-szövetség (EHF).

Hosszú évekre nyúlik vissza a Gorenje és az EHF kapcsolata: a vállalat Európai Kézilabda-szövetséggel kötött partnersége a 2018-as horvátországi férfi kézilabda-Európa-bajnoksággal kezdődött, majd 2020-ban az Ausztriában, Norvégiában és Svédországban lebonyolított tornával folytatódott, 2022-ben pedig a részben Szlovákiában, részben hazai pályán rendezett bajnoksággal mélyült el.

Martin Hausleitner, az EHF főtitkára így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy meghosszabbíthatjuk hosszú távú együttműködésünket Gorenjével. Az elmúlt években erős partnerséget hoztunk létre, amely lehetővé teszi Gorenje számára, hogy globális szinten aktiválja szponzorációját és élvezze a legnagyobb európai kézilabda verseny előnyeit.

A most bejelentett,

hosszú távú együttműködést

a korábbi bajnokságok sikere indokolta, a partnerség pedig most új irányt vett, hiszen a Gorenje a 2024-es és 2026-os férfi kézilabda-Európa-bajnokság mellett

a női torna hivatalos partnerévé is vált,

amely jól tükrözi a gyártó sport iránti elkötelezettségét.

„Az elmúlt években erős partnerséget alakítottunk ki az Európai Kézilabda-szövetséggel, amely lehetővé teszi, hogy globális szinten támogassunk egy nagyon népszerű sportot és a fogyasztóinkkal is hatékonyan kommunikáljunk. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy most először a női kézilabda mögé is beállhatunk, a nemek közötti egyenlőség előmozdítása ugyanis nagyon fontos számunkra, és örülünk, hogy ezt a sportszponzorációinkban is megmutathatjuk” – tette hozzá Kovács Kinga, a Gorenje marketingvezetője. 

Az együttműködés értelmében a Gorenje a 2024-es férfi kézilabda-Európa-bajnokságon már

látványosabb digitális megjelenési lehetőségeket kap,

több félidős aktivitásra is jogot szerzett, továbbá a nagy sikernek örvendő #simplyfans kommunikációs platformot is használja majd a jövőben. 

A 2024-es férfi kézilabda-Európa-bajnokságot január 10-28. között Németországban, a női tornát november 28. és december 15. között Ausztriában, Magyarországon és Svájcban rendezik meg.
( onBRANDS )