ÚJABB SZEMÉLYI VÁLTOZÁSOK AZ ATV-BEN

Tovább folytatódik az ATV szervezeti megújulása.

A csatorna vezető rendezője és a Híradó új főszerkesztője is házon belülről érkezik.

A televízió látványvilága folyamatosan modernizálódik, ezért az ATV vezetősége Osztás Attilát kérte fel a főrendezői posztra.

Osztás Attila szakértelmével és friss látásmódjával segíti a közelmúltban kinevezett új művészeti vezető, Balogh Ferenc munkáját.

Az ATV egyik legfontosabb műsorának, a Híradónak az élén is változás történt.

Szurok András 13 éve a televízió munkatársa, júliustól a Híradó főszerkesztője, de marad az Egyenes beszéd szerkesztője is. Az eddigi főszerkesztőre, Szlazsánszky Ferencre továbbra is sok feladat vár a csatornánál: a Fórum műsorvezetője, a Civil a pályán főszerkesztője, valamint az ATV kiemelt műsorainak átvevő szerkesztője.

„Osztás Attila tapasztalt rendező, 2008 óta dolgozik nálunk, szakmailag és emberileg is alkalmas a feladatra. Az ATV kiemelten fontos műsora a Híradó. Szurok András fiatal kora ellenére régóta a csatorna közkedvelt és profi munkatársa. Biztosak vagyunk abban, hogy a szakmai igényesség ezután sem csökken a Híradóban” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Az ATV-ben a közelmúltban több változás is történt: Korvin Tibor lett a csatorna kreatív igazgatója, Balogh Ferenc pedig a művészeti vezető.
( onBRANDS )