A CARTOON NETWORK ÉS A CARTOONITO IS ÚJRA AZ ATMEDIÁNÁL

Januártól bővül a kereskedőház TV portfóliója.

Négy év kihagyás után 2024. január elsejétől ismét az Atmedia értékesíti a Cartoon Network és a Cartoonito reklámidejét. A két gyermekcsatorna csatlakozásával immár az Atmedia kezeli a Warner Bros. Discovery összes, a hirdetők számára itthon elérhető csatornájának reklámértékesítését.

A Warner Bros. Discovery a világ egyik legnagyobb média- és szórakoztatóipari vállalata:

televíziócsatornái, filmjei és streaming felületei 50 nyelven, több mint 220 országban és területen érhetők el. A Cartoon Network sugárzása idén 30 éve indult el Európában, elsődleges célcsoportja a 6 és 12 év közötti gyerekek. Nagysikerű műsorai közé tartozik a Pindúr pandúrok, a Ben 10, a Gumball csodálatos világa, valamint a Kalandra fel! és a Medvetesók. A Cartoonito modern óvodai szórakoztató tartalmaival, mint a Batwheels; a Lucas, a pók; Tapsi Hapsi brigádja; vagy a Thomas, a gőzmozdony, elsősorban a kisgyerekes családokat célozza meg. A vállalat csatornái közül, a Cartoonito és a Cartoon Network mellett az Eurosport, a Discovery Channel, az ID, a TLC és a Travel Channel vannak jelen a hazai hirdetési piacon, melyek spot és non-spot megoldásait is az Atmedia értékesíti.

„Az elmúlt évek sikeres együttműködése, valamint az Atmedia több mint 13 éves televíziós hirdetői tapasztalata garancia arra, hogy jó kezekben tudhatjuk náluk gyermekcsatornáinkat is. Ezúton is szeretnénk megköszönni az RTL Saleshouse-nak az elmúlt évek közös munkáját”.  – mondta el a megállapodással kapcsolatban Tomaž Poredoš, a Warner Bros. Discovery kelet-közép európai adsales directora.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét a portfóliónkban köszönthetjük a Warner Bros. Discovery két gyermekcsatornáját, a Cartoon Network és a Cartoonito márkákat. A januárban csatlakozó gyermekcsatornákkal kiegészülve immár 48 tévécsatornás portfoliót kínálunk a hirdetőink számára a kampánycéljaik eléréséhez.” – mondta el Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezetője.
( onBRANDS )