ÚJABB 100 MAGYARORSZÁGI BOLT DÖNTÖTT ÖNKÉNTES KARÁCSONYI BOLTZÁRRÓL

A nyitvatartás átalakítása az év végi ünnepekre már a korábbi években is felmerült.

December 24-én és 31-én is zárva tart a DIEGO teljes magyarországi bolthálózata – erről határoztak az üzleteket üzemeltető franchise partnerek azt elősegítendő, hogy a munkavállalók és a családi vállalkozások tagjai egyaránt a szeretteik körében tölthessék az ünnepeket.

A nyitvatartás átalakítása az év végi ünnepekre már a korábbi években is felmerült, erről azonban eddig egyedileg határozott a DIEGO 100 magyarországi üzletét működtető közel 80 magyar családi vállalkozás.

“Közösen és egyhangúlag döntöttük el, hogy 24-én és 31-én egyaránt pihenőt adunk a bolti dolgozóknak, akik mögött nagyon nehéz és kemény év áll” – fogalmazott Varga Balázs, a DIEGO ügyvezető igazgatója. Így az alkalmazottak és az üzemeltető franchise partnerek egyaránt a hozzájuk legközelebb állókkal készülhetnek az év talán legfontosabb családi ünnepére.

Az ügyvezető igazgató szerint a döntés tökéletesen beleillik a hazai lakberendezési szektor meghatározó szereplőjének üzleti megközelítésébe. A DIEGO ugyanis– az eredményes működési modell és a stabil ellátói háttér mellett – a családközpontú gondolkodásra is hangsúlyt fektet franchise partnerei felkészítése során.
( onBRANDS )