JVSZ – COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD

Díjátadó gála a fenntartható jövőért.

A JVSZ Üzleti Szövetség fontos küldetése, hogy tagvállalatai jó gyakorlatainak és tapasztalatainak megosztásával támogassa a hazai vállalatok fejlődését és szélesebb körben elterjessze a kiemelkedően sikeres programokat.

A szervezet ügyvezetőjével, Buday Kollárik Tímeával beszélgettünk, aki kiemelte, hogy a szakmai tevékenységeken túl, a 25 fős elnökség és az ügyvezetés célja példaértékűen sikeres tagvállalataik számára minél nagyobb láthatóságot biztosítani, így a 2021-ben megalapított „COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD” elismerések sorát 2023-ban tovább bővítették.

A szövetség elsődleges feladata, hogy erős szakmai munkával támogassa tagvállalatai gazdasági életben betöltött fontos szerepét, és aktív érdekképviseleti tevékenységet lásson el szoros együttműködésben a mindenkori kormányzattal. Mindemellett a szervezet 10 szakmai fóruma, minden fontos gazdasági területet lefedve, aktívan dolgozik a Magyarországon működő kis-, közép- és nagyvállalatok versenyképességének növeléséért, a területért felelős minisztériumokkal karöltve.

A folyamatos és lendületes fejlődés mellett a JVSZ egyedisége abban rejlik, hogy több mint 100 aktív felsővezető vesz részt a szövetség szakmai munkájában.

Az elnökség és az ügyvezetés őszintén hisz abban, hogy a szervezet támogatni tudja a hazai vállalatok és vezetők munkáját, és hosszú távon hozzájárulhatnak tagvállalataik fejlődéséhez. A COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD Gálát is e célból indították útjára, hagyományt teremtő évindító eseményként.

COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD DÍJÁTADÓ GÁLA A FENNTARTHATÓ JÖVŐÉRT

Immáron harmadik éve, hogy a báli szezont a JVSZ „COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD” rangos Díjátadó Gálája nyitja meg, kiemelkedő kormányzati és vállalati felsővezetők részvételével. A csodálatos környezet, a magas színvonalú gálavacsora és az exkluzív programelemek mellett az este egyértelmű fénypontja a 2 fődíj és a 4 különdíj átadása. Az év egyik legkiemelkedőbb társasági eseményére már elindult a jegyértékesítés. A 2024. február 3-ai Gála kiemelt asztalaihoz a REMIND magazin olvasói, a JVSZ tagvállalataival egyidőben foglalhatnak helyet.

Az elismeréseket az adott évben kiemelkedő eredményeket elért, valamint a gazdaság jövőjét szem előtt tartó vállalatok nyerhetik el.

A fődíjak odaítélésének értékelési rendszere az OPTEN szakmai támogatásával került kidolgozásra. A szakmai zsűri a felelős és tudatos működés jegyében olyan szempontokat vizsgál, mint a folyamatos növekedés, a stabilitás, a megbízhatóság, az etikus üzleti magatartás, a fenntarthatóság, a transzparens működés, a társadalmi hasznosság, valamint a dolgozói elégedettség. A különdíjak nyerteseit pályázati anyagok alapján, külön szakértői zsűri bírálja el.

Az elismerések évről-évre nagyobb rangot kapnak, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium már második éve áll a kezdeményezés mellé. A nagy-, és középvállalati kitüntetések fővédnöke és díjátadója második alkalommal Nagy Márton, gazdaságfejlesztési miniszter lesz.

A JVSZ elnöksége és ügyvezetése kategóriánként mindhárom dobogós vállalatot nyertesnek tekinti, hiszen a díj bírálati szempontjainak komplexitása mellett a második és harmadik helyezés is hatalmas presztízs értékkel bír. Ennek okán a közönség és a döntős vállalatok számára is a gálaeseményen derül fény a fődíjasok nevére.

Program ITT!

Regisztráció és jegyvásárlás ITT!

Különdíj kategóriák:

BEST TALENT PROGRAM a Henkel Magyarország támogatásával

LEGJOBB VÁLLALATI TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAM

Az edukáció fejlesztésére, a vezetők támogatására, a szükséges készségek fejlesztésére, a fiatal generáció szakmai felkészítésére létrehozott különdíj kategória.

BEST ECOSYSTEM BUILDER a Schneider Electric Hungária Zrt. támogatásával

A LEGJOBB ÖKOSZISZTÉMÁT ÉPÍTŐ VÁLLALAT

Az innovatív gazdasági szemléletmódot és az innovációs ökoszisztéma területén az együttműködési lehetőségek széleskörű kiterjesztését támogató különdíj kategória.

BEST ESG PROGRAM az E.ON Hungária Csoport támogatásával

ESG ÉRTÉKEKET TÁMOGATÓ, ÉLENJÁRÓ VÁLLALATI PROGRAM

Az ESG alapelvek mentén – a befektetői bizalmat, a transzparenciát erősítő programok elismerésére létrehozott különdíj kategória.

BEST TECHNOLOGY INVESTMENT a Foxconn Csoport támogatásával

A DIGITALIZÁCIÓS TRANSZFORMÁCIÓBAN ÉLENJÁRÓ, NAPRAKÉSZ HATÉKONYSÁGNÖVELŐ MEGOLDÁSOKAT ALKALMAZÓ, FEJLESZTŐ VÁLLALAT 

A digitális transzformációt kivételes megoldásokkal megvalósító, üzleti folyamatainak alapos átgondolását szem előtt tartó vállalatok elismerésére létrehozott különdíj kategória.

A COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD 2023 fődíjasai:

NAGYVÁLLALATI KATEGÓRIA
MAM-Hungária Kft.

KÖZÉPVÁLLALATI KATEGÓRIA
Pauker Holding Kft.

BEST ECOSYSTEM BUILDER DÍJ
K&H Bank Zrt.

BEST TALENT PROGRAM DÍJ
Hegymegi-Barakonyi és Fehérváry Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda

„Az értékes kitüntetések további elismerést nyertek azáltal, hogy a Nagy Márton vezette Gazdaságfejlesztési Minisztérium is a Szövetség céljai mellé állt díjátadó támogatóként.”

„Jelenleg 150 tagvállalat alkotja a Szövetséget, a tagság bármilyen tevékenységű kis-, közép- vagy nagyvállalat számára elérhető, a szervezet multiszektorális.”


( onBRANDS )