IGAZÁN JÓL ISMERED MAGADAT?

...dehogy!

Így év elején mindenki azt reméli, hogy jobban alakuljon az évben a vállakozása, munkája, karrierje, élete! Legtöbben csak remélik, néhányan tesznek is érte, majd a reménykedők hol csodálkozva, de leginkább irigykedve pilláznak, hogy másnak miért igen, nekik meg miért nem.

A sikeresség, a sikeres személyes márka nem azt jelenti, nem az az alapvető kulcsa, hogy ilyen-olyan tartalmakkal pöckölgeted a közösségi média felületeket.

Márktanácsadóként máig sokszor találkozom azzal a klasszikus jelenséggel, hogy vállalkozók, tulajdonosok, bármilyen szintű vezetők, igen, ceo-k is,

újra és újra ugyanúgy csinálják (mindeset) és újra és újra jobb eredményeket várnak!

És nem történik semmi új. A helyzet az, hogy a vállalkozás, a vállalat csak egy papír, többnyire úgy hívják, hogy társasági szerződés. A vállalkozásokat és vállalatokat, márkákat emberek csinálják, és ezek olyanok lesznek, mint az emberek, akik csinálják. Ezért

elengedhetetlenül fontos a működésünket alapjaiban meghatározó magas ÖNISMERET!

Persze, a legtöbben azt mondják, hogy igen, én nagyon ismerem magam. Ez könnyen lehet, hogy így is van, de a tapasztalat mégis azt mutatja, hogy nem annyira, mint amennyire ma már lehet és érdemes!

A legsikeresebb emberek valamennyien kiemelkedően magas önismerettel rendelkeznek.

A magas szintű ÖNISMERET tesz képessé arra, hogy elérd a csúcsteljesítményt és mindeközben autentikus és hű maradj a természetes énedhez.

A magas ÖNISMERET magas önbizalmat ad, ettől leszel autentikus és hiteles személyiség. Így lehetsz igazi leader, így lehet fenntartható a karriered, a személyes márkád, a vállalkozásod, az életed.

Ebben a gyorsan változó világban egy biztos pontod lehet, te magad! Sikeres új évet és jóllétet!

( Kőszegi András )