HAZAI SIKER A 105. FIRENZEI PITTI UOMON

Az olasz modell, Aldo Farinola a Dress Me and You Szabóság által készített kabátban vonult fel.

Hatalmas áttörés a hazai divatszakmában a Béres Géza által 2010-ben alapított, 100 %-ban magyar tulajdonú, Dress Me and You Szabóság firenzei debütálása. A világ egyik legfontosabb férfidivat-fesztiválján, Firenzében idén január 9-11. között megrendezett Pitti Uomon Aldo Farinola, olasz modell a Szabóság által készített törtfehér télikabátban vonult fel (Aldo and DYM Winter Coat).

Egyedülálló a divatszakma történetében, hogy egy olasz modell figyel fel, hív meg egy hazai szabóságot, és viseli a fesztiválon az itthon, minőségi szövetből készített téli ruhadarabot. A folytatás pedig magáért beszél, hiszen Nicco Cesari és Iuri Marini, olasz modellek csatlakozásával júniusban Budapesten a Szabóság kilenc nyári öltönyét láthatja majd a nemzetközi közönség. Emellett június 27-én, Budapesten a „Budapest Uomo 2024, Budapest – Első Budapesti Férfi Stílus- és Divatnap” jótékonysági eseményén a hazai közönség is találkozhat a Szabóság kollekciójával, melyet az olasz modellek viselnek majd. A belépőjegyekből és támogatásokból befolyt teljes összeget a Down-szindrómás gyermekeknek ajánlják fel.

„Még most is hihetetlen és mesébe illő a történet, hiszen a divatvilág egyik legnagyobb eseményére Aldo Farinola-tól kaptam személyes meghívást. Instagramon figyelt fel az általunk készített ruhákra. Hatalmas elismerés és tisztelgés ez számomra, hiszen az olasz stílus a divatvilág csúcsa. A több mint egyévtizedes munka meghozta gyümölcsét: az a munkamorál, melyet itthon – és most már külföldön is – vevőim és munkatársaim felé képviselek, valamint az életszemléletünkké vált jótékonysági tevékenység egy olasz divatikon számára is több, mint meglepő.” – mondta Béres Géza, tulajdonos. 

A   Pitti Uomo a világ egyik legfontosabb férfidivat-fesztiválja, melyet hagyományosan, évente kétszer – januárban és júniusban – rendeznek meg az olaszországi Firenze központjában. Elsősorban üzleti esemény, ahol a kiskereskedők a következő szezonra vásárolnak termékeket világhírű és kisebb ruházati márkáktól. Az idei show a 105. férfiaknak szóló nemzetközi esemény volt.

„Egy jó férfi szabó élményt ad, nem csak öltönyt.” – A több mint tízéves tapasztalattal rendelkező Dress Me and You Szabóság 2010-ben, 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozásként indult. Az itt készülő ruhák megalkotása során a vevők egy olyan folyamat részesei lesznek, ahol az egyedi munkamorál mellett az olasz életérzés derűjét és könnyedségét tapasztalhatják meg. Kiváló minőségű, természetes alapanyagokkal dolgoznak, munkavégzésük pedig a tökéletesség garanciája.
( onBRANDS )