BRIT MÉDIAINNOVÁTORI DÍJAT NYERT A MEDIASPACE.GLOBAL

A „Best B2B Social Media Platform Innovation 2023 – UK” kategóriában.

Az Incze Kinga által alapított, brit cégként működő globális platformnak rövid időn belül ez a második elnyert díja, miután tavaly év végén a British Made Awardstól megkapta a „Most Engaging Tech & Media Sector Networking Platform” címet. Folytatódik a Mediaspace.global nemzetközi elismeréssorozata. A Media Innovator Awards a “Best B2B Social Media Platform Innovation 2023 – UK” díjat ítélte a platformnak. A Media Innovator Awards az Innovation in Business online magazin programjának a része, a 2023-as díjazottakat januárban hirdették ki.A Media Innovator díj célja, hogy a médiakörnyezet folyamatosan fejlődével azokat a vállalkozásokat és úttörőket emelje reflektorfénybe, amelyek innovációt és kiválóságot mutatnak, és akik a média jövőjét alakítják.

Ahogy a Media Innovator Awards fogalmaz, a díjak olyan „médiaiparban dolgozó vállalkozások és szakemberek számára készülnek, akik jelentős mértékben hozzájárulnak saját területükön az iparág fejlődéséhez. Az Innovation in Business célja, hogy összehozza az iparág legjobb és legragyogóbb elméit, hogy együtt ünnepeljék meg az eredményeiket.”

„Már az első díjunknak is kimondhatatlanul örültünk, a Media Innovator Awardsnak köszönhetően pedig újabb szintet lépünk nemzetközi elismertségben. A Mediaspace.global a szakmai közösségi platformok újhullámát képviseli, és ez a díj is ennek a visszaigazolása. Két évtizeddel a közösségi média indulása után a B2B-piacokat még mindig földrajzi korlátok választják el. A Mediaspace megnyitja a határokat az érdemi, magas szintű szakmai és üzleti kapcsolatteremtés globális, digitális lehetőségei előtt azon szakemberek és cégek számára, akik a piac előtt akarnak járni, és új lehetőségeket keresnek a média, marketing, szabályozás, technológia területén.” – nyilatkozott Incze Kinga a Mediaspace.global platform alapító-ügyvezetője.

A cég elnöke, a brit-amerikai jogász Hamish Sandison hozzátette: „Büszke vagyok a Mediaspace.global csapatára. Ez a díj is mutatja, hogy csapatunk a nemzetközi médiapiaci innováció élvonalában van.Külön büszke vagyok arra, hogy a Mediaspace.global premium előfizetői, a Leadership Club tagjai, olyan vezetők a világ különböző pontjairól, akik nem követni, hanem formálni akarják az eseményeket. A Media Innovator Awards tovább segít minket abban, hogy még több ambiciózus vezetőt meg tudjunk szólítani, és meghívni a Mediaspace.global Leadership Clubba.” – mondta Hamish Sandison, brit-amerikai jogász, a Mediaspace.global elnöke.
( onBRANDS )