MEGNYÍLT A BURGER KING ELSŐ AUTÓPÁLYA MELLETTI ÉTTERME

Az M1 ácsi lehajtójánál nyílt meg a gyorsétteremlánc 56. magyarországi étterme.

A Budapest-Győr útvonalon, a 94. kilométerkőnél található BURGER KING az átutazó forgalom mellett természetesen a környéken élők és dolgozók számára is biztosítja az eredeti WHOPPER élményt. A több mint 1 milliárd forintos beruházás tavaly márciusban indult, az étterem 50 főt foglalkoztat majd.

Már nem kell letérniük M1-esen autózóknak az autópályáról, ha Budapestről indulva betérnének a BURGER KING -be, hiszen február 28-tól ezt megtehetik az ácsi lehajtónál, a Concó pihenőhelyen is. Az ácsi BURGER KING a Budapestről Győrbe tartó oldalon helyezkedik el, de másik irányból is könnyen megközelíthető a felüljárón keresztül. Az M1- es autópálya a legforgalmasabb hazai autópálya, a kiválasztott helyszín pedig kellő távolságra van mind Budapesttől, mind az országhatártól. A világhírű étteremlánc legújabb 372 négyzetméteres étterme jelenleg Magyarországon a legnagyobb egyszintes BURGER KING, a vendégtérben 83 ülőhely található, az ehhez tartozó teraszon pedig 78-an fogyaszthatják el kényelmesen kedvenc burgereiket.

Az étterem az autópályán utazók mellett számít a környező települések hamburger rajongóira is. A jó elhelyezkedésnek és könnyű megközelíthetőségnek köszönhetően a cég reményei szerint hamar az egyik kedvenc megállóhelye lehet az erre közlekedőknek az új egység. Akik nem szeretnének hosszabb ideig időzni, azok rendelhetnek autójukban ülve a BURGER KING Drive-ban is.

„Az első magyarországi, 1991-ben nyílt budapesti éttermünk óta már számos más városban jelen vagyunk, 56 egységünkből 29 a fővároson kívül található. Az étteremlánc első autópálya melletti egységében több mint 50 munkatárs dolgozik majd, őket a környező településekről toborozza a cég.” – mondta el Sümegi László, a Fusion Zrt. elnöke.

Az ünnepélyes megnyitón a BURGER KING üzemeltetője, a Fusion Zrt. vezetősége köszönetet mondott azoknak, akik részt vettek a több 1 milliárd forintos beruházás megvalósításában, köztük a telek tulajdonosának, a Magyar Közút Zrt. munkatársainak, Lelkes Lászlónak, az MBK Penter Property Kft. és az Immocent fejlesztőcsapatának és Ács város önkormányzatának.
( onBRANDS )