BUDAPEST SZÍVÉBEN NYÍLIK AZ ELSŐ PULLMAN HOTEL

Az Accor prémium kategóriás nemzetközi hotelmárkája bejelentette első magyarországi szállodájának megnyitását.

Az impozáns Andrássy úttól és a budapesti Operaháztól pár percre található Pullman Budapest Hotel március 27.-én nyitja meg kapuit. A vibráló hangulatú és stílusos Pullman a kortárs építészet, a felejthetetlen élmények és a személyre szabott vendégszeretet egyedülálló fúziója, minden Pullman szálloda az érkezéstől kezdve inspiráló atmoszférával és lenyűgöző modern esztétikával veszi körül vendégeit.

A szálloda 136 elegáns és kényelmes szobával rendelkezik az épület hét emeletén. A szobák modern és funkcionális kialakításuk révén a kényelmes tartózkodáshoz szükséges összes felszereléssel rendelkeznek. A Pullman ingyenes fitneszfelszerelést is kínál, a minden szobához és lakosztályhoz kérésre elérhető fitneszeszközökkel a vendégek saját tempójukban, szobájuk magányában és kényelmében edzhetnek.

A fitneszlétesítmények mellett két tárgyalóterem is az üzleti utazók rendelkezésére áll. A kozmopolita és festői szálloda így tökéletes helyszín a munkához, a játékhoz, az alkotáshoz és a kapcsolatteremtéshez. A szálloda a nap lendületes kezdéséhez kiadós reggelit kínál, egészséges és kiegyensúlyozott ételválasztékkal.

A Pullman Budapest étel-, ital- és szórakoztatóipari koncepcióját az Accor által 2022-ben megvásárolt vezető vendéglátóipari csoport, a Paris Society hozza létre és valósítja meg. A Laurent de Gourcuff által 2008-ban alapított Paris Society több mint 70 helyszínből álló, egyre növekvő portfólióval rendelkezik az ultraprémium és luxus életstílus kategóriájú éttermek, klubok, szállodák és rendezvényterek területén. A Paris Society merész reneszánsz megközelítése ötvözi a kulináris művészetet, az építészetet és az egyedi helyszíneket, minden egyes éttermet pezsgő helyszínné varázsol, miközben egyészen különleges és korábban soha nem látott atmoszférát teremt. A vendégek a szálloda éttermének 70 beltéri és további 30 fedett ülőhelyén élvezhetik a kitűnő kulináris választékot. A Pullman Budapest Hotel látogatói a 280 négyzetméteres tetőtéri lounge-ból kapnak ízelítőt a Budapest belvárosának történelmi látképére nyíló lélegzetelállító kilátásból, ahol emellé exkluzív, signature koktélok, változatos borkínálat és pompás falatkák közül választhatnak.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Pullman prémium márkánkat bevezethetjük Magyarországon, az Accor egyik legfontosabb közép- és kelet-európai piacán. Budapest Európa egyik legnépszerűbb úti célja, a szabadidős és üzleti utazók száma folyamatosan növekszik. Ez teszi tökéletes helyszínné a több mint 150 éves múltra visszatekintő Pullman márkánk számára, amely ma már a digitális nomádok, a millenniumi világutazók és az üzletemberek új generációját vonzza. Ez egyedülálló lehetőség számunkra, hogy megerősítsük és növeljük jelenlétünket a prémium szegmensben, és tovább bővítsük márkahálózatunkat az országban – mondta Dilek Sezer, az Accor Premium, Midscale & Economy márkák délkelet-európai vezető fejlesztési igazgatója.

„Ingatlanfejlesztő cégünk elsősorban személyre szabott, különleges kialakítású prémium kategóriás projektekre összpontosít. Célunk, hogy egyedi és magas színvonalú irodai, szállodai és lakópark fejlesztési projekteket valósítsunk meg a budapesti ingatlanpiacon. Az Accorral való együttműködés óriási önbizalmat ad nekünk a Pullman Budapest sikerében – mondta Erdei Bálint, a Redwood Real Estate Holding alapító tulajdonosa, a hotel projekt fejlesztője és tulajdonosa.

A korábban Hard Rock Hotel Budapest néven működő szálloda modern építészete és kortárs belsőépítészete a Pullman Budapest Hotelt a város új látványosságává teszi. A szálloda egyedülálló környezetet kínál, ahol az üzlet és a szórakozás találkozik, és ahol a vendégek mindent megtalálnak, amire a hatékony üzleti utazásokhoz és megbeszélésekhez, illetve a pihenéshez és szórakozáshoz szükségük van.

A Pullman az Accor csoport felső kategóriás nemzetközi márkája, amely elsősorban a kozmopolita utazókat célozza meg, akik széleskörű kapcsolatokkal rendelkeznek, és szeretik a munkát és a szórakozást összekapcsolni. A világ legpezsgőbb világvárosaiban és legkeresettebb turisztikai célpontjain lévő Pullman szállodák szívesen látják a modern kor kalandorait, nomádjait és felfedezőit, akik egyedül vagy hasonló gondolkodású társakkal és munkatársakkal utaznak, akár üzleti, akár szabadidős céllal.

A Pullman Budapest Hotel ideális helyen, a város szívében, a sokszínű és élénk 6. kerületben, Terézvárosban található, zökkenőmentes összeköttetést kínálva a város pezsgő kulturális, szórakoztató és üzleti negyedéhez. A város leghangulatosabb színházainak és klubjainak helyet adó pesti Broadwayn, a Nagymező utcában lévő hotel egy sarokra van a Nemzeti Operaháztól, közel az UNESCO Világörökség részét képező Andrássy úthoz, Budapest Grand Boulevard-jához, amely a legkülönfélébb embereket vonzza vásárlásra, városnézésre, üzleti találkozókra és kulináris élményekre.
( onBRANDS )