TUDATOS NŐK NAPJA

Magyarország első női csúcstalálkozója.

A mai napon lezajlott a Tudatos Nők Napja, Magyarország első női csúcstalálkozójának hivatalos sajtótájékoztatója, amely egy igazán különleges, őszinte, sok hozzáadott értéket képviselő, jó hangulatú esemény volt, ahonnan mindenki inspiratív, energikus állapotban távozott.

Dr. Orosz Cintia az esemény kreatív ötletgazdája bemutatta a rendezvény vízióját, misszióját, megszólaltak az előadók, a zsűri tagjai és a díjak jelöltjei is bejelentésre kerültek. Cintia nevéhez kapcsolódott a hasonló, tudatosságra ösztönző Stories Podcast, és legutóbb a nagysikerű Dogs on the catwalk jótékonysági esemény is.

“A rendezvény ötlete 2020-ban fogalmazódott meg, akkor fél éves munka után sajnos a covid eltörölte. Azóta a Tudatos Nők Napjának missziója és víziója még jobban beigazolódott, csakis a tudatosabb élettel, információkkal tudunk egy boldogabb életet élni és egy jobb, boldogabb szemléletű Magyarországot teremteni. A nő, az anya a család motorja. Ha a nő tudatos és ismereteket szerez, azt a tudást adja át már a gyermekének és környezetének. Ez egy lélekküldetés számomra ezért is hoztuk létre a Tudatos Nőkért Alapítványt és a rendezvényt.” – mondta dr. Orosz Cintia.

Egy kerekasztalbeszélgetésben dr. Orosz Cintia többek között Oczella Eszterrel, Yvonne Dederick-kel, Schobert Larával és Erdélyi Nikolettel beszélgetett arról, hogy mit jelent számukra a tudatosság, milyen változásokat tud generálni az, ha valaki elkezdi megnézni és megismerni a családi mintáit,  és el tud kezdődni egy edukáció. Az eseményen továbbá az üzleti-közéleti élet kiemelt személyei is jelen voltak: Drávucz Rita, Bársony Farkas, Kőszegi András, Kelemen Krisztina, Anfisa Bulgakova, Túróczi Réka, Csupor Olivia és még sokan mások.

„Az élet egy tánc és úgy kell mozogni, ahogy neked jó az élet minden szegmensében. Ha te jól vagy nőként és fel mered vállalni önmagad, akkor az élet minden területére hatással lesz. Mint ahogy a repülőn mindig elmondják, először magadra tedd az oxigénmaszkot vészhelyzetben, többet teremt. Először magadon kell segíteni, ha másokon is segíteni szeretnél.” – mondta Yvonne Dederick.

Az esemény fiatal nagykövete Schobert Lara elmondta, azt tanították neki a szülei, ahhoz, hogy boldog életet tudjon élni, először magával kell rendben lennie: „Szerencsés helyzetben vagyok, nagyon jó mintákat láttam anyáéktól. Számomra az egyik legnagyobb példakép a testvérem, Norbika, rendkívűl inspriáló és Mi egymást húzzuk előre, motiváljuk. Rendszer van az életemben, sport nlkül nem lenne boldog a nap.”

Dr. Orosz Cintia hozzátette, a cél inspirálni másokat ezzel az eseménnyel, de nem a klasszikus üzleti női rendezvények eddig megszokott módján, hanem teret engedni olyan kérdésköröknek is, mint pl. fizikai-mentális jólét, női működés, örökölt sorsunk, sikeres párkapcsolat.

A Tudatos Nők Napja keretében átadásra kerülnek “Az Év Tudatos Nője” és “Az Év Fiatal Tudatos Nője” díjak

olyan kivételes nők és fiatal lányok elismerésére, akik kiemelkedően járulnak hozzá a társadalmi tudatosság növeléséhez, és példát mutatnak a pozitív változások elérésére saját közösségeikben.

A zsűri tagjai:
Yvonne Dederick (üzletasszony), Kelemen Krisztina (kommunikációs vezető, médiaszakértő),

Bársony Farkas (Sharity), Kőszegi András (márkatanácsadó, onBrands),
Zsólyomi Norbert (divatfotós),
Hinora Ferenc (Magyar Marketing Szövetség).

Az Év Tudatos Nője Díjra jelöltek:
dr. Bozóky Anita (MVM),
Rúzsa Magdolna (énekesnő),
Rubint Réka (médiaszemélyiség),
Miklósa Erika (opera-énekesnő),
Blaumann Debóra (Erste Bank),
dr. Vetter Szilvia (Közös Ügyünk az Állatvédelem),
Dr. Beke Zsuzsanna (Richter),
Patzauer Éva (Csodalámpa Alapítvány).

Az ÉV Fiatal Tudatos Nője Díj jelöltek:
Schobert Lara (fitnesz edző, médiaszemélyiség),
Tóth Gréta (Kózházsuli),
Tóth Maja (Könyvklub),
Gyarmati Fanni (Diverzum Kft.),
Sávolt Karolina (művész).

Egy inspiráló nap a fejlődés jegyében, ahol példaképektől tanulhatunk és választ kapunk nemcsak az üzleti, de a személyes, globális, társadalmi kihívásainkra is!

A Tudatos Nők Napja, Magyarország első női csúcstalálkozója 2024.05.16-án kerül megrendezésre a női edukáció, a nők tudatosságra ösztönzése és a szemléletváltozás jegyében. A belváros egyik legszebb felújított történelmi épületében, a Kozmo Luxury Hotelnek otthont adó egykori Távközlési Palotában megrendezésre kerülő egésznapos eseményen és díjátadón hazánk neves üzleti- és közismert médiaszemélyiségei gyűlnek össze egy közös értékrend mentén, és töltenek el egy teljes napot a fejlődés és inspiráció szellemében – az alapoktól a mesterfogásokig.

Az esemény fővédnöke:
Koncz Zsófia energiaügyi miniszterhelyettes asszony.

Az esemény védnöke:
Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos.

Neves előadók, izgalmas témák 

A nap során sikeres női vezetők történetei inspirálnak és adnak iránymutatást saját céljaink és álmaink megvalósításához. Megtanulhatjuk, hogy hogyan törhetők meg a korlátozó családi minták, és hozhatók létre pozitív változások, amelyek nem csak a saját életünket, de a jövő generációit is jobbá tehetik. Bővíthetjük tudásunkat a fenntartható életmód és a környezettudatosság praktikus alkalmazásának témakörében. Képezhetjük magunkat a digitalizáció, Mesterséges Intelligencia (AI) tárgykörében, a tudatos párkapcsolatok és személyes kapcsolatok, valamint a mentális és fizikai jóllét terén. A Tudatos Nők Napja az első rendezvény, ahol a fiatal Tudatos Nagykövetek, találkoznak az idősebb generáció példaképeivel.

A rendezvény előadói között szerepel: Pistyur Veronika, dr. Orosz Cintia, Illés Fanni, Kiss Virág, Rubint Réka, Drávucz Rita, Köllő Babett, Túróczi Réka, Anfisa Bulgakova, Oczella Eszter, Erdélyi Nikolett, Gregor Bernadett, Siklós Katalin, az üzleti élet kiemelkedő szereplői közül Buday-Kollárik Tímea, Juhász-Váczi Heni, Topolcsik Melinda, Dr. Beke Zsuzsanna, Majoros Hajnalka. Fiatal nagykövetek: Schobert Lara, Tóth Maja, Tóth Gréta Hanna, Sávolt Karolina.

Ez várja a rendezvény résztvevőit:

Kerekasztal-beszélgetések a női tudatosság, karrier és személyiségfejlődés, párkapcsolat, egészség, sport, digitalizáció és fenntarthatóság témaköreiben, Magyarország vezető női személyiségeivel.

Női meditációs program: céljaink elérését segítő teremtő meditáció Major Erikával és doTERRA illóolajokkal a női energiák felszabadításának jegyében.

Networking és közösségépítés: egy exkluzív közösséghez csatlakozhatunk, ahol új, értékes kapcsolatokra tehetünk szert.

Jótékonyság és tudatosság: hozzájárulhatunk a személyes fejlődésünkhöz, munkavállalóink fejlesztéséhez, valamint egy tudatosabb nemzet létrejöttéhez.

A résztvevőket egész napos kóstolókkal várja a Csak a mentes, a Dots Diet, Szafi Products, Viwa vitaminvíz és még sok tudatossághoz kapcsolódó kiállítót ismerhetnek meg. Az első 200 vásárló a vágyaim.hu jóvoltából különleges magazinnal és ajándék termékkel gazdagodik. Minden jegyvásárló értékes csomagot kap az eseményre érkezésekor.

Este 19.00-tól pedig ünnepélyes keretek között, fashion show kíséretében átadásra kerülnek a díjak.

Előadók, részletes programok és jegyvásárlás ITT! 

A Tudatos Nők Napja minden érdeklődőt szeretettel vár a korlátozott férőhelyek erejéig! Lehetőséged van munkáltatóként is, mint elismerésed jeléül a női dolgozóidat támogatni a személyes fejlődésed érdekében. Jegyek a Tudatos Nők Napja weboldalán vásárolhatók.
( onBRANDS )