A FŐTAXI A FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ HIVATALOS SZÁLLÍTÓPARTNERE

A magyar Formula 1-es futam az egyik legnépszerűbb hazai sportesemény.


2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza.

A magyar Formula 1-es futam az egyik legnépszerűbb hazai sportesemény, 2023-ban négy nap alatt 303 ezer néző kísérte figyelemmel a helyszínen az eseményeket, és várhatóan idén is megtelnek a Hungaroring lelátói. 

A Magyar Nagydíj hazánk egyik legrangosabb rendezvénye, az együttműködés és a FŐTAXI célja ezért az utasok gyors, kényelmes és biztonságos kiszolgálása, a futamra történő ki- és bejutás megkönnyítése. A taxitársaság nagy hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre, ennek köszönhetően az utasokat mindig kényelmes, tiszta autók és felkészült, tapasztalt, idegen nyelvet beszélő sofőrök fogadják. A külföldről érkezők is egyszerűen igényelhetik a szolgáltatást, hiszen a FŐTAXI a Budapest Airport hivatalos partnere is egyben, így aki nagyon gyorsan szeretne eljutni a pályára, akár közvetlenül a reptérről is megközelítheti a versenyhelyszínt.  

 „Az első, ’86-os futam óta követem a magyar Forma 1-et. Azzal, hogy most már a Hungaroring is elköteleződött a FŐTAXI mellett ezen az országunk imázsát is befolyásoló eseményen, mutatja, hogy a FŐTAXI rendkívül megbízható, magas színvonalon teljesítő taxitársaság. Nyugodt szívvel mondhatom, sofőrjeink egyik fő célja, hogy az ország jóhírét vigye magával mindenki, aki részt vesz az eseményen nézőként, vagy akár versenyzőként.” – mondta Nagy Elek, a FŐTAXI elnöke

„A Formula 1-ben a mérce a világszínvonal, és ez nem csak a sportszakmai megvalósításra igaz, hanem például a Hungaroring megközelítésére is, ezért örülök, hogy a nagymúltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz a hivatalos személyszállító partnerünk. Ez számunkra garancia a megbízhatóságra és pontosságra, ami az autósportban is a siker kulcsa” – tette hozzá Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. 

Taxirendelés online és telefonon is 

A futamra történő kijutást nagyban meghatározza, hogy a taxiszolgáltató saját VIP-sávot is használhat majd. A hazautazást egyszerűsíti továbbá, hogy az utasok a Hungaroring főbejáratával és a MOL töltőállomással szemben található taxidroszton találják majd a társaság autóit.
( onBRANDS )