NYOLCADIK ALKALOMMAL ÉRKEZIK A JOY SOCIAL MEDIA AWARD

Őket jelölték idén.

2024-ben is megrendezésre kerül a JOY Social Media Award eseménye, a díjátadó, amellyel a közösségi média legnagyobb hazai sztárjait és legizgalmasabb tartalomgyártóit ismerjük el. Idén 10 kategóriában 40 jelöltre szavazhat a közönség. Új kategóriák is szerepelnek a kiírásban: az eddigi kedvencek mellett a #mérföldkő, az #innovátor, a #világnézet, a #lélekmentő és a #TikTokDoki kategóriában is megméretnek a jelöltek.

A JOY Social Media Awardon idén is a legnagyobb hatású influenszerekkel, hírességekkel, valamint az online világ kiemelkedő szereplőivel találkozhatunk. A közösségi média sztárok munkásságát nyolcadik éve ismeri el a JOY úttörő kezdeményezése. A JOY Social Media Award évről évre a minőséget és a kreativitást, valamint a leginspirálóbb tartalmakat gyártó közösségi média személyiségeket jutalmazza, illetve egy-egy fontos társadalmi ügyre is reflektál. A jelölteket a szerkesztőség állítja, azonban a díjról a közönség – a net népe – dönt.

Az új, #mérföldkő kategóriában azokat a népszerű előadókat díjazzuk, akik idén valamilyen fontos szakmai mérföldkövet ünnepelhetnek: Tóth Andi 10 évvel ezelőtt nyerte meg az X-Faktort, idén pedig zsűritagként tér vissza a műsorba. Tóth Vera épp 20 éve nyerte meg a Megasztár első évadját. A Halott Pénz 20, a Wellhello pedig 10 éves jubileumot ünnepel idén. 

A tavaly indult #brandépítő kategóriában azok vesznek részt, akik ismertségüket felhasználva saját márkájukat építik magas színvonalon, olyan prominens nevekkel, mint Kovalcsik Ildikó „Lilu”, Axente Vanessa, Ördög Nóra vagy Tomán Szabina. Visszatér a #hallgasshazait – ebben a kategóriában olyan előadókat jelöltünk, akik a közösségi médiában is népszerűek és aktív követőtáborral rendelkeznek: Metzker Viki, Manuel, Mihályfi Luca és Sisi az idei nomináltak.

A #JOYfitt kategória az egészséges életmódot hirdető tartalomgyártóké.

Újra itt van a #képernyőkedvence kategória, idén közönségkedvenc műsorvezetők, médiaszereplők és sorozatszereplők kaphatnak elismerést, olyan izgalmas mezőnyben, mint Krausz Gábor (Dancing With The Stars, Ázsia Expressz), Gáspár Kata (A Renitens), Pető Brúnó (Zsákbamacska), T. Danny (Zsákbamacska, Dancing With The Stars).

Idén is érkezik a #példakép, amellyel ebben az évben az olvasásnépszerűsítés kerül fókuszba. 

Az új kategóriák között a #lélekmentő olyan pszichológusokat, szakembereket emel ki, akik közösségi oldalaikon felveszik a harcot a mentális egészséget fenyegető problémák tabusítása ellen.

Az #innovátorok olyan startup cégeket díjaz, amelyek újításaikkal jobbá teszik életünket.

A TikTok sztárjait két kategóriában is díjazzuk.

A #világnézet kategóriában azok indulnak a címért, akik a világ különböző pontjairól hazánkba költözött külföldi TikTokkerek, és az ő szemüvegükön, tapasztalataikon keresztül ismerhetik meg követőik hazánkat. A #TikTokDoki kategóriában pedig azokat díjazzuk, akik első kézből adnak hiteles információkat betegségekről, s fellépnek az áltudományok és a félrevezető információk ellen a közösségi médiában. 

„Büszkék vagyunk rá, hogy a JOY Social Media Award immár nyolcadik éve díjazza a minőségi közösségi média tartalmakat. Minden évben a közönségkedvenc kategóriák és a szakmai eredmények mellett igyekszünk fontos társadalmi kérdéseket is fókuszba helyezni, mint például a mentális egészség fontossága, az olvasásnépszerűsítés, az egészséges életmód, vagy az áltudományok és a félrevezető információk ellen való fellépés a közösségi médiában (is). Az egyik idei új kategóriánk, a #mérföldkő pedig olyan előadókat díjaz, akik izgalmas szakmai évfordulót ünnepelhetnek idén, és szerettünk volna nekik kiemelt figyelmet és pozitív visszajelzést adni” – mondta Alberti Petra Bianka, a JOY főszerkesztője, a magazint kiadó Marquard Group Hungary tartalomigazgatója.

2024-es jelöltek:

#BRANDÉPÍTŐ: Lilu – Body+Me, Axente Vanessa – Essa World, Ördög Nóra – Nora Beauty, Tomán Szabina – Toman Diet

#HALLGASSHAZAIT: Sisi, Mihályfi Luca, Metzker Viki, Manuel 

#INNOVÁTOROK: Activé Fibershake, Munch, Talk@Ease, CupRevolution

#JOYFITT: Kempf Zozo, Gökler Krisztina, Toppler Dorina, Késely Ajna

#KÉPERNYŐKEDVENCE: Telegdy Dániel, Krausz Gábor, Pető Brúnó, Gáspár Kata

#LÉLEKMENTŐ: Fuller Bianka, Mélylevegő Projekt, dr. Hevesi Kriszta, Sarkadi Bálint

#MÉRFÖLDKŐ: Halott Pénz, Tóth Andi, Wellhello, Tóth Vera

#PÉLDAKÉP – OLVASÁSNÉPSZERŰSÍTŐK: Bóna Bianka, Kollár Betti, Nagy Vivien – Fifty Pairs of Shoes Vivi, Balanyi Daniella – Tíz kicsi könyv

#TIKTOKDOKIK: Molnár Janka Sára, dr. Ispán Dávid, Gyuris Rita, dr. Kulja András

#VILÁGNÉZET: Sol Maxwell, Willie Gevertz, Phonwaing Saranporn, Fernanda Marx

A JOY magazin Social Media Award jelöltjeire a közönség ITT szavazhat.
( onBRANDS )