SZURKOLJ TE IS A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK A MIZO-VAL

A sport összehozza az embereket.

Foto: MLSZ

A Mizo úgy véli, hogy a sport és az étkezés között több a párhuzam, mint azt elsőre gondolnánk. A márka szerint akárcsak a szurkolás, úgy az étkezés is közösségi élményt nyújthat. Ezért is döntöttek úgy, hogy a nyári sportesemények idejére az MLSZ szponzoraként támogatják a magyar labdarúgó válogatottat, és igyekeznek a szurkolóknak és fogyasztóknak is még emlékezetesebbé tenni ezt az időszakot. 

A Sole-Mizo Zrt. hosszú időre visszanyúló hagyományokkal rendelkezik az egészséges életmód népszerűsítésében tejtermékei révén, amelyek különböző ízléseket és preferenciákat szolgálnak ki. A Mizo márka hisz a közös étkezések és a közös élmények tápláló erejében, továbbá az egészséges életmód, az aktív időtöltés és a sportok felé is elkötelezett. 

Magyarország legnagyobb tejipari vállalata hosszú távú partnerséget alakított ki az OTP Bank–PICK SZEGED kézilabdacsapattal, ezzel is erősítve a vállalat társadalmi felelősségvállalás iránti elhivatottságát. Ez a vállalás és a megszólított szurkolói kör most kibővül, ugyanis a MIZO az idei nyári sportesemények során az MLSZ szponzoraként a magyar labdarúgó válogatottat is támogatja. 

„Azért kezdtük meg a sporttámogatói tevékenységünket, mert hiszünk abban, hogy az étkezéshez hasonlóan a szurkolás is színvonalas közösségi élményt nyújt, amely erősíti közösségünket. Idén az együttműködések köre bővül, büszkén támogatjuk a nemzeti tizenegyet és igyekszünk a szurkolóknak és fogyasztóinknak is még emlékezetesebbé tenni a nyári sporteseményeket, ezért számos kapcsolódó aktivitással készülünk erre az időszakra” – mondta Harcsa Beáta, a Bonafarm tejágazati stratégiai és marketing igazgatója.

Április végétől a kiskereskedelmi láncok polcain megtalálhatók a magyar csapatot népszerűsítő MIZO-termékek, például a válogatott fotóival ellátott egyedi tejesdobozok, amelyeket akár össze is gyűjthetnek a szurkolók. A márka emellett könnyen elkészíthető szurkolói recepteket is ajánl majd, amelyeket kifejezetten erre az alkalomra álmodtak meg piros, fehér, zöld nemzeti színekben, ezáltal is emelve a szurkolás élményét és erősítve az összetartozást. 

„A magyar válogatott szereplése nemcsak a foci és a sport iránt elkötelezetteket, de az egész országot megmozgathatja, hiszen szereplésüket egy szélesebb közönség is magáénak érezheti. Hisszük, hogy a közös szurkolás és élmények még közelebb hoznak minket egymáshoz.” – mondta Varga Aliz, a Mizo senior brand managere.

A fogyasztók nyereményjátékra is készülhetnek, amelynek keretében a résztvevők értékes, a magyar válogatotthoz, a focihoz és a MIZO-hoz kapcsolódó ajándékokat nyerhetnek – például focis szurkolói zoknik, hivatalos válogatott mezek és rangos meccsekre szóló páros belépők is gazdára találnak.
( onBRANDS )