ÚJ TAGGAL BŐVÜLT A BORSODI SÖRGYÁR PRÉMIUM KÍNÁLATA

A Miller Lime még inkább nyit a női fogyasztók felé.


A Borsodi Sörgyár legújabb termékének ízvilága a klasszikus Miller Genuine Draftot idézi, azonban egy citrusos csavart is kapott a hozzáadott valódi lime-lének köszönhetően. A Miller Lime hivatalosan 2024. május 10-én mutatkozik be a fogyasztóknak a budapesti Easy Art Space szórakozóhelyen.

A hozzáadott valódi lime-lé biztosítja azt, hogy a Borsodi Sörgyár új prémium lager söre tökéletes kísérője legyen bármely nyári kalandnak.

Az aranyló és tiszta megjelenésű, az anyamárkájánál alacsonyabb, 4%-os alkoholtartalmú Miller Lime-ot lágy, citrusos illatjegyek, kellemes ízérzet és édes, lime-os utóíz jellemzik. A Miller Lime tökéletes választás lehet a fiatalabb felnőttek számára, és a frissítő lime-os ízvilággal

még inkább nyit a női fogyasztók felé.

Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója a Miller Lime bevezetése kapcsán elmondta, hogy „a prémium kategória mind volumenében, mind értékében növekszik. Egy jó nyári sör pedig a fogyasztók szerint könnyű, könnyen iható és van benne egy kis frissítő, gyümölcsös csavar. Ezekre az igényekre ad választ a Miller Lime. Abban bízunk, hogy könnyedségének, gyümölcsös ízvilágnak és alacsonyabb alkoholtartalmának köszönhetően remek választás lehet azoknak, akik elsődlegesen nem a sörös ízprofilt részesítik előnyben.”

A márka zenei kötődéséhez híven az egész estés rendezvényen zenei programmal, kreatív workshoppal és az italpultban meglepetés vendégekkel várnak minden érdeklődőt egy könnyed nyári élményre.

A Miller Lime 330 ml-es, lecsavarható kupakos, üveges kiszerelésben érhető el országosan a vendéglátóhelyeken és az üzletekben.
( onBRANDS )