FALAKAT DÖNT A SZALLAS.HU ÚJ REKLÁMFILMJE

Berobbant a Hű!, a Szallas.hu új hűségprogramja.

Debütált a Szallas.hu új reklámfilmje, ami a márka hűségprogramját hozza közelebb a magyar utazók szívéhez. A reklám kreatív koncepciójáért A Hatodik Szék felelt, amit Szelei Dóra, a reklám rendezője és Csillag Marcell, az operatőr együtt dolgoztak ki. A főszereplők az anya-lánya színészpáros, Tallós Rita és Barbinek Paula. A Szallas.hu hűségprogramja ingyenes regisztrációval több mint 2000 szálláshely kedvezményeihez és belföldi programkuponokhoz biztosít hozzáférést, amelyekkel a tagok akár 10-50% kedvezményt is bezsebelhetnek.

A hűségprogramról
2024 májusában indította el a Szallas.hu a Hű!-t, az új hűségprogramját, hogy elérje azokat a gyakori utazókat, akik Magyarországon belül vagy a környező országokba, így Horvátországba, Romániába szeretnének utazni. A Szallas.hu hűségprogramja ingyenes regisztrációval több mint 2000 szálláshely kedvezményeihez és belföldi programkuponokhoz biztosít hozzáférést, amelyekkel a tagok akár 10-50% kedvezményre is jogosultak.
A kampány célja
A nyári kampány célja a Szallas.hu új hűségprogramjának, a Hű!-nek bemutatása és népszerűsítése.
„A hűségprogram bevezetése egy nagy mérföldkő számunkra, és a médiaköltésünk jelentős részét ennek sikerére fordítjuk. Szerettünk volna a versenytársaktól egyértelműen különböző, frappáns módon becsomagolni. Nagyon örülök, hogy feltörekvő, saját területükön kiemelkedő tehetségekkel dolgozhattunk együtt, akik új színt hoztak a kampányba és ezzel a márka életébe” – avatott be a részletekbe Pardi Dorina, a Szallas.hu marketingvezetője.

A koncepcióról
A reklámfilm koncepciójának kitalálásakor kihívást jelentett az alkotók számára, hogy hogyan hívják fel a magyar utazóközönség figyelmét a programra, miközben sokan már más hűségprogramok tagjai. A Hű! névválasztása meghökkentő, de ahogy a Szallas.hu-tól megszokhattuk, praktikus és célratörő.

„Az volt a célunk, hogy Szallas.hu hűségprogramjának a nevét, magát a HŰ-t tegyük naggyá emlékezetes, szórakoztató módon” – kezdte Rajkó Misu (AD). „Ehhez hoztuk a főszereplőnket, egy logopédus karaktert, aki kvázi megtanítja az embereket hűűűzni – hiszen mostantól ez a szó egybe fog forrni a kedvezményes nyaralásokkal, szállásfoglalással” – tette hozzá Takács András.
( onBRANDS )