NO PARA, KEZEKET A MAGASBA

A Old Spice egyesíti erőit a SZIGET és a Tomorrowland csapatával, hogy maxra pörgessék a fesztiválfrissességet.

Az Old Spice úgy döntött, hogy berobban a zenei fesztiválok világába, hogy még magabiztosabbá tegye a koncertezőket. A Sziget fesztivállal és a Tomorrowlanddel együttműködve egy vibráló, dedikált zónával fűszerezi a fesztiválhangulatot, felejthetetlen és igazi adrenalinboostot jelentő kalandot ígérve minden résztvevő számára. A márka egy különleges Tomorrowland Edition termékeket is piacra dob.

Ráadásul minden Sziget- és Tomorrowland-rajongó, aki részt vesz a jegyekért zajló nyereményjátékon, esélyt kap arra, hogy az Old Spice-szal együtt átélje a fesztiválok legjobb pillanatait. Csatlakozz az Old Spice-hoz, legyél igazi fesztiválarc – itt az ideje, hogy úgy bulizz, mintha nem lenne holnap, és frissebb illatod legyen, mint valaha!

Kezeket a magasba! Önbizalom-boosting a Szigeten és a Tomorrowlanden

A férfiak 74%-a állítja, hogy kevésbé kapja el a buli hangulatát, ha kicsit kellemetlen szagúnak vagy izzadtnak érzi magát – vagy valaki más őt a közelében, és 15%-ukat kifejezetten zavarja, ha a körülötte lévő emberek kellemetlen szagúak egy koncert közben. Ezért az Old Spice úgy döntött, hogy támogatja ezeket a népszerű zenei eseményeket, azzal a céllal, hogy minden bulizó számára biztosítsa a 48 órás “fesztiválfrissességet”, hogy mindenki önfeledten emelhesse a kezét a magasba. Idén minden fesztiválozót egyedi élményekkel és különleges termékmintákkal ellátott, dedikált márkazóna vár a helyszíneken. Irány a Sziget és a Tomorrowland!

A Sziget az egyik legnagyobb pezsgő zenei fesztivál Európában, ahol a különböző zenei műfajok legnagyobb sztárjai és művészei, valamint feltörekvő tehetségek lépnek fel. A zene mellett gazdag a kulturális kínálat, tematikus zónák, művészeti installációk és rengeteg látnivaló várja a résztvevőket. ​ Idén tombolhatunk Fred Again.., Halsey, Kylie Minogue, Sam Smith, Liam Gallagher, Martin Garrix, Stormzy, Tom Odell és a Skrillex koncertjén. A hajnalig tartó bulik helyszíne szokásosan a Party Arena, a techno rajongókat pedig a Colosseum várja majd, ahol olyan nevek állnak majd a pult mögé, mint Sven Väth, Richie Hawtin és Honey Dijon. Természetesen a Global Village, azaz a világzenei színpad és a feltörekvő előadóknak helyet adó Európa Színpad is őrült zenei kavalkáddal várja a résztvevőket.

A Tomorrowland pedig nem más, mint maga az ‘elektronikus mámor’, amely több százezer résztvevőt vonz a világ minden tájáról egy varázslatos világba, az EDM legnagyobb sztárjainak előadásaival. A mesebeli kastélyok és elvarázsolt erdők közepette a fesztivál a valóságot fantáziavilággá alakítja, ahol a zene és a varázslat együtt teremt egy földöntúli élményt. Ahhoz, hogy bárki átélje ezeket a felemelő pillanatokat, kell egy alap magabiztosság és frissesség – ez tény!

Bulizz úgy, mintha nem lenne holnap, és légy frissebb, mint valaha az Old Spice x Tomorrowland Special Editionnel!

Erre a különleges alkalomra az Old Spice új termékcsaládot dob piacra: a Tomorrowland Special Edition egyedülálló, modern, parfüm minőségű illatával 48 órán át biztosítja a fesztiválfrissességet. A P&G kutatása szerint maga az illat és a hosszan tartó hatás a legfontosabb szempont egy izzadásgátló vagy dezodor kiválasztásakor: a válaszadók 84%-a ezt a két opciót jelölte meg az elsők között. A görögdinnye, a lédús körte és a citrom ihlette új testápolási termékek (deo stift, deo spray és tusfürdő) tökéletesen illeszkednek a forró nyári parti hangulathoz. Őszintén szólva, ez nem csak egy illat – ez a magabiztosság és a stílus megnyilvánulása, az idei nyár elengedhetetlen kelléke! Már kapható az Auchan, DM, Rossmann, Tesco, Spar, Ecofamily, Coop és CBA üzletekben.

Vegyél részt a nyereményjátékban, és menj a Szigetre és a Tomorrowlandre az Old Spice-szal!

Az Old Spice izgalmas nyereményjátékot indít, ahol a nyertesek felejthetetlen élményre számíthatnak. ​ A résztvevők az Old Spice-tól kapott jegyekkel élhetik át a Sziget és a Tomorrowland magával ragadó hangulatát, vagyis a tökéletes fesztiválélményt – nemcsak koncertek, DJ-k fellépései várnak, hanem elképesztő helyszínek különböző attrakciókkal, köztük az Old Spice zónával.
( onBRANDS )