ÓRIÁSI PÉNZT FIZET SZOBOSZLAI GÓLKIRÁLYSÁGA

Különleges nyereménynövelő ajánlatok mutatkoznak be a Vegas.hu-n.

A legális hazai, online sportfogadási piac legfiatalabb és dinamikusan fejlődő oldala új oddsfokozókat vezetett be, amelyek még izgalmasabbá és szórakoztatóbbá teszik a játékot. Az Eb kapcsán felfokozott hazai hangulat és derűlátás már most érzékelhető: a Vegas.hu fogadói szerint a magyar válogatott a végső győzelmet tekintve a legesélyesebbek között van, alig maradva el Franciaországtól.

Fogadási izgalmakban nem lesz hiány a nyári labdarúgó-Európa-bajnokság kapcsán. A Vegas.hu egészen új, a legális hazai sportfogadási piacon ebben a formában eddig nem elérhető, exkluzív megoldásokkal érkezik az év egyik legnagyobb sporteseményére. Az új Oddsfokozó, Oddsfokozó+ és Szuperfokozó sokkal izgalmasabbá, szórakoztatóbbá, így vonzóbbá teszi a játékot. Az ajánlatok lényege, hogy ezek egy-egy mérkőzés esetén az egyes oddsokat (nyereményszorzók) jelentősen, olykor extrém mértékben megemelik. Ennek hatására pedig drasztikusan növekszik az elérhető nyeremény. Az ajánlatok korlátozott ideig, olykor csupán néhány óráig lesznek a kínálat részei, ezért érdemes mindennap visszanézni az oldalra. Az oddsfokozó lehetőségeket a Vegas.hu folyamatosan fejleszti, így hamarosan érkeznek a fogadáskészítőt, a többes kötéseket és az élő fogadást is érintő oddsfokozók.

„A Vegas.hu legújabb funkciói a sportfogadási főoldalon, a kiemelt fogadási ajánlatok alatt, valamint az érintett mérkőzések aloldalán találhatók. Ezek az ajánlatok ilyen nagy mennyiségben és választékban eddig jellemzően külföldi oldalakon voltak elérhetők a magyar fogadók számára. Az oldalt érdemes lesz folyamatosan követniük a játékosoknak, mert az említetteken felül is rengeteg exkluzív ajánlattal, lehetőséggel készülünk a kontinensviadalra” – mondta Koppány Gergely az LVC Diamond Kft. sportfogadás szakmai igazgatója.

Az LVC Diamond Kft. az állami szerencsejáték-szervezőn kívül az egyetlen olyan társaság itthon, amely a sportfogadási piacon legálisan működik. A vállalat minden folyamata auditált, folyamatos hatósági ellenőrzés alatt áll, így nem fordulhat elő, hogy a játékos nem tudja kivenni a pénzét vagy nyereményét. Arról nem is beszélve, hogy a Vegas.hu oldalon nyert nyeremény adómentes, míg az engedéllyel nem rendelkező külföldi oldalakon szerzett nyeremények után a játékosnak jövedelemadót kell fizetnie.

Az Eb kapcsán már most tippek ezrei futnak be folyamatosan, ezekből és a korábbi játékstatisztikákból pedig számos érdekesség kezd körvonalazódni.

A hazai fogadók például Franciaországot tartják a legesélyesebbnek a torna végső győzelmére. És ebben a sorban a franciákat követve a magyar nemzeti tizenegy a második helyen áll. Jelenleg egyébként a Vegas.hu a győzelemre legesélyesebbnek Angliát, Franciaországot és Németországot tartja.

A Vegas.hu korábbi adatait elemezve az is kiderül, hogy a magyar gólokat leginkább Szoboszlai Dominiktól várják a hazai fogadók. A Liverpool eddigi mérkőzéseit vizsgálva ugyanis a fogadók 75%-a arra tett, hogy a középpályás betalál az angol klub adott meccsén. Ezzel összefüggésben talán nem is meglepő, hogy Szoboszlai gólkirálysága is része a Vegas.hu tippkínálatnak, amely jelen pillanatban 200-szoros nyereményt kínál.
( onBRANDS )