VÁLASZTOTT AZ ALCON

A Positive Health & Care lesz a marketing- és kommunikációs ügynökségük.

Az Alcon hazai marketing- és kommunikációs feladatainak egy részét mostantól a Positive Adamsky egészségügyi marketingre szakosodott tagügynöksége, a Positive Health and Care látja el. 

A Positive Health and Care már évek óta dolgozik az Alconnal, a világ egyik vezető szemészeti márkájával, de az eddigi kisebb megbízásokat, rendezvényszervezés, landing page készítés, marketinganyagok tervezése és kivitelezése, ezeket most egy nagyszabású együttműködés váltja fel.

Mostantól az Alcon szemsebészeti divíziójának digitális marketing- és kommunikációs feladatainak jelentős részét is a Positive Health and Care, a hazai egészségügyi szektor vezető integrált egészségügyi marketing- és reklámügynökségi szolgáltatója tervezi és menedzseli.

“Az egészségügyön belül egy meglehetősen szűk szegmenst képvisel a szemsebészet. Több mint öt éve dolgozunk az Alconnal, éppen ezért jól ismerjük a szemsebészeti piacot. Hiszünk abban, hogy az egészségünk a legnagyobb kincsünk, ezért célul tűztük ki, hogy a jó látás és a szemüvegmentes élet lehetőségét minél több emberhez eljuttassuk.” –  mondta Horváth Krisztina egészségügyi marketing szakértő, a Positive Health and Care Kft. ügyvezető igazgatója.

“Jelentős iparági tapasztalatuk és az eddigi sikeres munka miatt döntöttünk úgy, hogy a szemsebészeti divízió digitális tevékenységeinek menedzselését a Positive Health and Care kezébe adjuk. Az együttműködés első lépcsőjeként a műlencseműtét lehetőségének minél szélesebb körrel történő megismertetését várjuk az ügynökségtől. Az orvosok és páciensek edukációjától kezdve a digitális marketingstratégia tervezésén át a közösségi média jelenlétünk erősítésééig sok mindenben számítunk rájuk.” – mondta Nagy Szilvia, az Alcon Magyarország sebészeti divíziójának termékmenedzsere.
( onBRANDS )