A SPORT ÉS KÖZÖSSÉG ÜNNEPE PÁRIZSBAN

Ott lesznek a Bridgestone Tatabánya futói a 2024. évi párizsi olimpiai játékokon.

A Bridgestone a párizsi olimpiai- és paralimpiai játékok világszintű támogatójaként nemcsak a sporteseményeket patronálja, hanem saját munkatársainak is különleges lehetőségeket biztosít. A tatabányai gyár tíz büszke futója, köztük a gyár ügyvezető igazgatója, Topolcsik Melinda is készül, hogy az olimpiai maraton versenypályával megegyező útvonalon futhasson. Részvételük büszkeség a régiónak és az országnak egyaránt.

A Bridgestone nemcsak a profi sportolók támogatásában jeleskedik, hanem munkatársai fizikai és mentális jóllétét is kiemelten fontosnak tartja. A tatabányai gyár dolgozói számára szervezett kedvezményes programok, közös szurkolások és sportrendezvények kiváló alkalmat teremtenek a csapatépítésre és az egészséges életmód népszerűsítésére. A párizsi olimpiai- és paralimpiai játékokkal való együttműködés különleges lehetőséget biztosít a kollégáknak, hogy személyesen is jelen legyenek a világ egyik legrangosabb sporteseményén.

Mivel a Bridgestone a Marathon Pour Tous hivatalos partnere, így a tatabányai gyár futói is részt vehetnek a tömeg-maratonfutáson. A szervezők ugyanis – idén először – kiterjesztik az olimpiai élményt a nagyközönség számára a civil résztvevőknek szervezett futórendezvényekkel. A 2024-es Paris Mass Participation Marathon keretein belül a világ minden tájáról érkező amatőr sportolók ugyanazon az útvonalon futhatnak majd éjszaka, mint ahol az olimpiai maraton is zajlik.

A Bridgestone Tatabánya tíz futója már javában készül a megmérettetésre; maratoni és 10 kilométeres távon is indulnak majd, amelyet az ötkarikás játékokkal párhuzamosan, júliusban tartanak majd.

Emellett az egyik magyarországi futónak, Kollár Zsuzsannának lehetősége lesz személyesen kísérni az olimpiai lángot a festői szépségű Sens városában.

„A párizsi olimpián való részvétel különleges lehetőség számunkra arra, hogy testközelből is megtapasztalhassuk az olimpia szellemiségét és inspirációt meríthessünk belőle. Mindannyian büszkék vagyunk arra, hogy a tatabányai gyárat és hazánkat képviselhetjük a Marathon Pour Tous-on. Izgatottan készülünk a futásra, ami nemcsak a sport iránti szenvedélyünket tükrözi, hanem azt is, hogy milyen fontos számunkra a közösségei- és a csapatszellem” – mondta el Topolcsik Melinda, a tatabányai gyár ügyvezető igazgatója.
( onBRANDS )