EISBERG HUNGARY X MAGYAR PARALIMPIAI CSAPAT

Salátázással a saját egészségünkért és a magyar sportolókért.

Ahogy a most hétvégén kezdődő Olimpiai Játékoknak, úgy az augusztus 28. és szeptember 8. között zajló Paralimpiai Játékoknak is Párizs ad otthont idén. A paralimpiára eddig 39 sportolónk kvalifikált. A magyar csapatot az Eisberg is támogatja: az új Sport Mix salátakeverék csomagolásán található matricával hívják fel a figyelmet a Magyar Paralimpiai Csapat változatos étrendjének támogatására és az egészséges táplálkozás, valamint a rendszeres testmozgás fontosságára.

Az Eisberg egy különleges csomagolású Sport Mix termékkel készült a nyári sporteseményekre, amely a Paralimpiai Játékok végéig, szeptember 8-ig lesz kapható. Ezzel nem csak az egészségtudatosságra hívják fel a figyelmet, hanem az üzletekbe kerülő, a termékeken található matrica segítségével a parasportolók és a fogyatékossággal élők társadalmi elfogadottságát is támogatják.

„A Magyar Paralimpiai Csapat változatos étrendjének támogatását azért kezdeményeztük, mert kiváló paralimpikonjaink valódi példaképként bizonyítják, hogy nincs lehetetlen. Az egészséges táplálkozás rendszeres sportolással ötvözve hozzájárul életminőségünk javításához, új célokat valósíthatunk meg. Paralimpikonjaink igazi ikonként mutatnak példát mindannyiunknak, a Sport mix termékünket ezért szántuk az ő támogatásukra. Reméljük, sokan fognak az Olimpiai és a Paralimpiai Játékok alatt szorítani a magyar sportolóknak, szurkolni lehet egészségesen is!” – foglalta össze Gál Judit, az Eisberg Hungary Kft. marketing- és kommunikációs vezetője.

“A sportolók magas szintű felkészülése már nem csak az edzéseken zajlik, hanem igénybe veszik a terápiás lehetőségeket, a mentális felkészülést és a táplálkozástudomány nyújtotta lehetőségeket. Ezért is rendkívül fontos számunkra, hogy a Magyar Paralimpiai Csapat változatos étrendjét az Eisberg támogatja, ezzel is hozzájárulva a parasportolók sikeres párizsi szerepléséhez. Az Sport mix termékeken található matrica pedig ezen túlmenően felhívja a figyelmet a parasportolókra, a fogyatékossággal élőkre, segítve ezzel a társadalmi elfogadottságukat” – tette hozzá Urr Anita, a Magyar Paralimpiai Bizottság főtitkára.

„A sportolók egyéni szükségletei alapján összeállított táplálkozási stratégia támogatja az egészség megőrzését és hozzájárul a teljesítmény maximalizálásához” – fűzte hozzá Shenker-Horváth Kinga, az Eisberg sportdietetikus szakértője.

A francia fővárosban megrendezett Paralimpiai Játékokra 39 kvótát szereztek magyar versenyzőink, akik eddig 13 sportágban kvalifikálták magukat: úszás, kajak-kenu, kerekesszékes vívás, atlétika, asztalitenisz, sportlövészet, boccia, erőemelés, íjászat, judo, kerékpár, lovaglás és triatlon. Ezzel a Magyar Paralimpiai Csapat már most meghaladta a három évvel ezelőtti, tokiói csapatlétszámot. Sőt ez a szám még növekedhet július végéig, hiszen kerekesszékes teniszben még van esélyünk további kvótákra.

Az Eisberg Sport Mix salátakeveréke országszerte egyre több helyen kapható az élelmiszerüzletekben, mint a CBA, G’Roby, Spar és rövidesen a Tesco is. Emellett online elérhető a Wolt, Foodpanda és a Kifli.hu felületein is.
( onBRANDS )