ELÉRHETŐEK A SAMSUNG LEGÚJABB TERMÉKEI

A Párizsban rendezett Galaxy Unpacked eseményen mutatták be az újdonságokat.

Magyarországon is elérhetőek a Samsung legújabb, Galaxy AI erejével támogatott készülékei: a hajlítható Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 okostelefonok, a Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 okosórák, valamint a Galaxy Buds3 széria modelljei.

„A legújabb Galaxy eszközeinket nagy lelkesedéssel fogadták a felhasználók a július eleji párizsi bemutatót követően. Azzal, hogy a Galaxy AI erejét beépítjük sokoldalú, összecsukható készülékeinkbe, valamint kiterjesztjük ökoszisztéma-portfóliónkra, tovább erősítjük azon elkötelezettségünket, hogy az AI-ban rejlő lehetőségeket világszerte milliók kezébe adjuk.” – mondta TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke.

Galaxy Z Fold6 és Flip6: Új és sokoldalú AI-élmények

Az új Galaxy Z Fold6 és Flip6 megnyitotta a Galaxy AI újabb határait, kihasználva az egyedi formavilágot, amelyek korábban nem látott módon támogatják a kommunikációt, a hatékonyságot és a kreativitást. Könnyebbé válhat a kapcsolattartás idegen nyelven is, akár az Élő fordítást hallgatjuk, vagy akár a Tolmács segítségével beszélgetünk, kihasználva az egyedi, duplaképernyős kialakítást. Az SMS-ekre útközben is könnyedén reagálhatunk a Javasolt válaszok segítségével, a funkció személyre szabott választ hoz létre a beérkezett üzenetekre anélkül, hogy ki kellene nyitnunk a készüléket.

Lendületesen végezhetjük a feladataink és produktívak maradhatunk a Szerző (Composer) használatával, amely e-maileket és közösségi média bejegyzéseket generál néhány egyszerű kulcsszó alapján, és a Jegyzetsegéddel, amely új PDF-alapra helyezett fordítási funkciót kínál, valamint hangfájlok átiratát is elkészíti. A kreativitásunkat fokozhatjuk a Fotósegéddel, a mesterséges intelligencia alapú szerkesztőeszközök készletével, amellyel könnyedén hozhatunk létre professzionális minőségű tartalmakat. Ráadásul a FlexCam, amelyet mostantól az Automatikus zoom is támogat, amely manuális beállítás nélkül megtalálja a lehető legjobb képbeállítást, így a tökéletes szelfihez még a kezünket sem kell használnunk.

A Galaxy Z Fold6 és Flip6 a Samsung hajlítható szériájának eddigi legvékonyabb, legkönnyebb, valamint legtartósabb modelljei. A főképernyő továbbfejlesztett rétegei nemcsak tartósságot, védelmet nyújtanak, hanem jelentősen minimalizálják a gyűrődést is. A Galaxy Z Fold6 új fedőképernyő-arányt kínál, amely ráadásul természetesebben illeszkedik a kézbe, míg a Galaxy Z Flip6 a zászlóshajó modellek kameraélményét, hosszabb akkumulátor-üzemidőt és – most először – párakamrát biztosít az útközbeni teljesítmény maximalizálása érdekében.

Továbbfejlesztett Galaxy ökoszisztéma a Galaxy AI segítségével

A Samsung a Galaxy AI segítségével a digitális egészségmegőrzés és a mindennapi jóllét fokozására törekszik – ebben a Galaxy Watch termékcsalád leújabb tagjai központi szerepet töltenek be. A Galaxy Watch Ultra és a Galaxy Watch7 először teszi lehetővé a megnövekedett glikációs végtermékek (AGE-index) nyomon követését az anyagcsere működés mélyebb megértése érdekében, míg a Kétfrekvenciás GPS rendszer minden eddiginél pontosabban beméri a tartózkodási helyet az edzéseinkhez bármilyen kültéri környezetben, a forgalmas városoktól a poros ösvényekig.

A Galaxy Buds3 széria rendkívül elegáns, szárakkal kiegészített kialakítással érkezik a modern, ugyanakkor praktikus stílus jegyében: a Galaxy Buds3 Pro a komfortosan a hallójárathoz illeszkedik, míg a Buds3 nyitott, kényelmes kialakítással rendelkezik, a modellek között bárki megtalálhatja a számára megfelelő eszközt. Az Ultramagas Hangminőség a részletgazdag hangfájlokért felel, a Szuper-Szélessávú Hívás (Super-Wideband Call) funkcióval pedig a telefonhívások még zajos környezetben is kiváló minőségben hallhatók.

Elérhetőség

Magyarországon a Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch Ultra, a Galaxy Watch7 és a Galaxy Buds3 2024. július 24-től kapható, a Galaxy Buds3 Pro várhatóan 2024. augusztustól lesz elérhető.

A Ködös ezüst, Rózsaszín és Tengerészkék színekben elérhető, 12GB RAM-mal rendelkező Galaxy Z Fold6 modellek 256GB-os verziója 829 990, az 512 GB-os változata 879 990, míg az 1TB-os készülék 979 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható.

A Ködös ezüst, Sárga, Kék és Menta színváltozatokban kapható, 12GB RAM-mal rendelkező Galaxy Z Flip6 256 GB-os változata 499 990, míg az 512 GB-os 549 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.

Az Ezüst és Fehér színben kapható Galaxy Buds3 69 990 forintos, míg a Galaxy Buds3 Pro 99 990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

A Galaxy Watch Ultra 47 mm-es méretben kapható Titánezüst, Titánszürke, Titánfehér árnyalatokban, 279 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. Magyarországon a Bluetooth-os Galaxy Watch7 Zöld és Krém színben kapható, 40 mm-es változata 129 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A Zöld és Ezüst színben kapható, 44 mm-es változat 149 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. Az LTE verzió 40 mm-es változata 139 990 forintos, a 44 mm-es 159 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható.
( onBRANDS )