MAGYARORSZÁGRA JÖN A SMARTSHAKE

A világ egyik legnagyobb shaker márkája.

Harry Potter, DC Comics, vagy a Trónok Harca védjegyhasználatával is rendelkező, a kimagasló minőségéről ismert svéd shaker márkával kötött stratégiai együttműködést a Nutriversum. Mától Magyarországon is kaphatóak a világ egyik legnagyobb shaker gyártó vállalata, a svéd Smartshake termékei.

A Svédországban, Mikael Bergström által indított Smartshake márka 2009-ben indult útnak, amely azóta a kiváló minőségű anyagokból készült, szivárgásmentes shakerek új fajtáját szállítja világszerte. A svéd vállalat olyan forradalmi funkciókat adott hozzá termékeihez, mint például a rögzíthető tárolórekesz, amely által már nincs szükség arra, hogy a kis műanyag zacskóból keverjük össze a fehérjénket.

A svéd központú Smartshake indulása óta több mint 23 millió darabot értékesített világszerte az innováció, a dizájn és a svéd minőségi alapelvek mentén készített termékeiből, és mára 90 különböző országban képviselteti magát.

„A shakerek elengedhetetlen kiegészítői az étrend-kiegészítő piacnak, hiszen a termékek többségét saját magunknak kell elkészítenünk, amire a legjobb eszköz egy shaker. A Smartshake egyik erőssége a kimagasló minőség mellett, hogy olyan dizájnok közül tudnak a vásárlók válogatni, mint a Harry Potter, DC Comics, vagy a Trónok Harca. Nagy megtiszteltetés nekünk, hogy minket választottak a svédek stratégiai partnernek.” – mondta Fetter Ármin, a Nutriversum marketingvezetője.

A Smartshake hatalmas portfolióval rendelkezik, kezdve a többfunkciós műanyag shakerektől, egészen a rozsdamentes acél shakereken át, de találunk náluk ételhordó hátizsákot, és a fenntarthatóság jegyében cukornádból készült kulacsot is.

Az együttműködés keretében a magyar Nutriversum Kft. lesz a kizárólagos hazai forgalmazó, továbbá arról is szó van, hogy bizonyos termékek gyártását Magyarországra hozná a jövőben a svéd vállalat.

Az együttműködés keretében elérhető első termékek megtekinthetőek a Nutriversum weboldalán.
( onBRANDS )