SAMSUNG AZ OLIMPIÁN

A sportolók már a Galaxy Z Flip6 olimpiai kiadásával szerezhetnek életre szóló élményeket a játékokon.

A 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok mintegy 17 000 versenyzője, valamint az Olympic family (olimpiai család) képviselői vehették át a Samsung Galaxy Z Flip6 olimpiai kiadását. A sportolók – napokkal a nagyszabású sportesemény kezdete előtt – a párizsi olimpiai és paralimpiai faluban, az Olympic rendezvous (Olimpiai találkozó) elnevezésű Samsung-kiállítótérben kapták meg készüléküket.

A Paris 2024 Olympic Edition a vadonatúj Galaxy Z Flip6 különleges kiadása, amelyet a Samsung a július 10-i Unpacked eseményen mutatott be. A vállalat minden korábbinál szorosabban működik együtt a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB), amelynek eredményeként egy speciális, fokozott biztonságú szállítási programot dolgozott ki, hogy a készülékek minden sportolóhoz időben, még a hivatalos piaci bevezetést megelőzően eljuthassanak.

Az egyedi fejlesztésű okostelefont a Samsung kifejezetten arra tervezte, hogy

hozzájáruljon a sportolók játékokhoz fűződő élményeihez.

Ez az első olyan olimpiai kiadás a vállalat történetében, amely Galaxy AI-jal érkezik. A megmérettetés ideje alatt az új élmények megszerzésében, valamint az új emberekkel való megismerkedésben előretelepített, exkluzív szolgáltatások, valamint hasznos alkalmazások széles választéka, köztük a 100 GB 5G adatforgalmat tartalmazó eSIM, egy korlátlan felhasználhatóságú, ingyenes tömegközlekedési bérlet és számos egyéb, hivatalos olimpiai alkalmazás támogatja a versenyzőket.

Az olimpiai és paralimpiai játékok büszke, nemzetközi partnereként a Samsung a Galaxy Z Flip6 Olympic Edition okostelefonnal folytatja több mint három évtizedes hagyományát, hogy csúcstechnológiájával és mobilfejlesztéseivel támogassa az eseményt.
( onBRANDS )