ÚJ KERESKEDELMI VEZÉRIGAZGATÓ A KOMETÁ-NÁL

Fabio Valle a marketing, az értékesítés és a kutatás-fejlesztés koordinációjáért felel.

Fabio Valle tölti be 2024 elejétől a KOMETA kereskedelmi vezérigazgatói pozícióját. A több mint 25 éve FMCG területen dolgozó olasz szakember egy 38 fős nemzetközi csapatot koordinál.

Giacomo Pedranzini, a KOMETA 99 ügyvezető igazgatója 2024 elején Fabio Valle-t nevezte ki a cég kereskedelmi igazgatójának.

A szakember a marketing, az értékesítés és a kutatás-fejlesztés koordinációjáért felel.

Fabio Valle több mint 25 éves FMCG-karriert tudhat maga mögött olyan nagyvállalatoknál, mint a Henkel, a Walgreens Boots Alliance és a Bolton. Számos különböző pozíciót töltött be e cégeknél Olaszországban és három különböző kontinensen.

A termékmenedzsmentért felelős csapat az utóbbi két hónapban jelentős hazai tapasztalatokkal rendelkező szakemberekkel újult meg. A Senior Product Manager-ek Lukács-Nyers Beatrix a Foodnet-től, Paulik Patrik pedig az Unilevertől érkeztek. Szomoru Zsófia a cég kaposvári székhelyén kezdett asszisztensként, most pedig a budapesti irodában Junior Product Manager-i feladatokat lát el. A csapatot erősíti Letizia Pedranzini üzleti kontrollerként, Hella Kitty pedig hamarosan marketingkoordinátorként csatlakozik a csapathoz.

A megújult marketing csapat egyértelmű célja, hogy maximálisan kiaknázzák a KOMETA márkában rejlő lehetőségeket Giacomo Pedranzini elképzelései alapján. Azaz, hogy a KOMETA az egészséges és tudatos életmódra törekvő fogyasztók számára az egészséges étrendbe illeszthető kiváló minőségű élelmiszerek referencia márkája legyen.

„A márkakommunikáció, valamint a termékkínálat fejlesztése és bővítése révén hozzájárulunk ahhoz, hogy a KOMETA a modern, igényes emberek márkájává váljon, akik a finom ételek örömeit az egészséges és tudatos életmóddal szeretnék ötvözni” – mondta Fabio Valle.
( onBRANDS )