PARALIMPIKONOKAT IS TÁMOGAT A TOYOTA

A Toyota világszerte közel 300, Magyarországon mintegy 30 sportolót.

Tegnap tartották a mozgássérült, látássérült és enyhe értelmi sérült sportolók legnagyobb sporteseménye, a párizsi paralimpia nyitóünnepségét. A jövő vasárnapig tartó párizsi paralimpiai játékokon 68 küldöttség mintegy 4400 sportolója vesz részt, 22 sportág 549 versenyszámában. A 39 fős, magát 13 sportág 68 számában megmérető magyar küldöttség két tagja, Ekler Luca atléta és Kiss Péter Pál kajakos felkészülését az olimpiai és paralimpiai mozgalom mobilitási partnere, a Toyota közvetlenül is támogatta.  

A Toyota világszerte közel 300, Magyarországon mintegy 30 olimpiai és paralimpiai sportolót, köztük Ekler Luca para atlétát és Kiss Péter Pál para kajakost támogatta a 2024-es párizsi játékok kvalifikációjához és a részvételéhez vezető úton. A társadalmi felelősségvállalás számos területén aktív vállalat számára alapvető fontosságú a sportolókkal való szoros együttműködés, mivel ők tükrözik az olimpiai és paralimpiai szellemiséget, amely a határokat feszegeti és megvalósítja az álmokat, és mindenkit arra ösztönöz, hogy legyőzze saját korlátait.

Ekler Luca para atléta, paralimpiai bajnok, háromszoros világ- és Európa-bajnok és két alkalommal az az Év fogyatékos női sportolója címmel elismert sportoló a Toyota magyar olimpiai és paralimpiai reklámfilmjében is szerepelt, felkészülését pedig egy vadonatúj öntöltő hibrid elektromos környezetbarát Toyota C-HR segítette

Kiss Péter Pál para kajakos, paralimpiai bajnok, négyszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok sportolót négy alkalommal választották meg az Év fogyatékos férfi sportolójának, akinek felkészülését nem csak egy Toyota Proace, hanem egy különleges, kerekesszékekhez csatlakoztatható elektromos mobilitási eszköz, egy Toyota Yosh-E is segítette.
( onBRANDS )