A WAVEMAKER LETT AZ ALLIANZ HUNGÁRIA ÚJ LEAD KREATÍVÜGYNÖKSÉGE

A Wavemaker kommunikációs- és social media stratégiával támogatja majd a márkát a következő évben.

Az Allianz Hungária háromfordulós tender során választotta ki az új kreatívügynökségét.

A biztosítótársaság és új ügynöksége augusztus 1-jén kezdték meg a közös munkát. A Wavemaker egyik fő küldetése az együttműködés során, hogy

integrált kommunikációs eszközökkel és a social media platformokon való erősítéssel revitalizálja a márkát.

„Nagyon örülünk, hogy az Allianz csapattal közösen dolgozhatunk a márka kreatív és social media kampányain. Ez az együttműködés számunkra fontos mérföldkő, hiszen a GroupM cégcsoportban médiafeladatokat ellátó EssenceMediacom mellé érkezünk lead kreatívügynökségként az ügynökségek körébe. Ez lehetővé teszi a közös gondolkodást és a teljes körű integrált működést, aminek köszönhetően együtt új szintre emelhetjük az Allianz számára biztosított marketingkommunikációs szolgáltatást” – mondta Gulyás János, a Wavemaker vezérigazgatója.

„A kreatív ügynökségi tender kiírásával az volt a szándékunk, hogy olyan kompetenciákat és új megoldásokat hozzunk az Allianzhoz, amelyek segítenek izgalmasan és releváns témákban kapcsolódni az ügyfelekhez, amellett, hogy az üzleti célok teljesülésében is támogatást adnak. Ebben a közös munkánkban a márka digitális jelenlétének erősítése kulcsfontosságú lesz. A tenderfolyamat során a Wavemaker csapata meggyőző anyagával és szakmaiságával megerősített bennünket abban, hogy érdemes őket választanunk. Aktív éveknek nézünk elébe augusztustól!” – mondta Cséky Tímea, az Allianz Hungária marketing és vállalati kommunikációs vezetője.
( onBRANDS )