ELINDUL A VIBER PLUS

Prémium szolgáltatást exkluzív funkciókat és testreszabási lehetőségeket kapunk.

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció globális vezetője elindítja Magyarországon a Viber Plust, a prémium funkciókat kínáló havi előfizetéses szolgáltatását.

A sokoldalú, személyre szabott csevegési élmény Magyarországra érkezik, hogy a potenciális előfizetők felfedezhessék a Viber Plus exkluzív, csak tagok számára elérhető funkcióit. A Viber összes alapfunkciója továbbra is ingyenesen használható marad minden felhasználó számára világszerte.

A Viber Plus előfizetők mindössze 999 forintos havidíjért olyan exkluzív funkciókat élvezhetnek, mint a hangüzenetek szöveggé konvertálása, láthatatlan üzemmód, hirdetésmentesség, üzenetek nyom nélküli törlése, egyedi alkalmazásikonok, személyre szabott támogatás, korlátlan számú matrica, a lista pedig folyamatosan további fejlesztésekkel is bővülni fog.

Jelenleg elérhető Viber Plus funkciók:
  • Hangüzenet szöveggé alakítása: A fogadott hangüzenetek átírása szöveggé. A hangüzeneteket meghallgatás helyett el lehet olvasni, ha a felhasználó zajos helyen tartózkodik, vagy ha diszkréten szeretné folytatni a levelezést.
  • Láthatatlan mód: Privát böngészés – az üzeneteket el lehet olvasni anélkül, hogy a felhasználó felfedné a státuszát, így támogatva a magánéletet és a szabadságot. Emellett látható a kontaktok online állapota is a saját felfedése nélkül.
  • Törlés nyomtalanul: Üzenetek törlése anélkül, hogy a törölt üzenet értesítése megmaradna a csevegésben. A funkciónak köszönhetően gyorsan és csendben törölhetők a megbánt üzenetek.
  • Hirdetésmentesség: A Viber alkalmazás használata anélkül, hogy harmadik féltől származó bannerhirdetések láthatóak lennének.
  • Végtelen számú matrica: Ingyenesen letölthetők a fizetős matricacsomagok a kreatívabb és élénkebb beszélgetésekhez, korlátozások nélkül.
  • Egyedi alkalmazásikonok: A mobil Viber alkalmazás ikonja is egyedivé tehető, például egyszarvú, éjszakai vagy csillogó témájú dizájnokkal.
  • Folyamatos támogatás: A nap bármely szakában egyetlen kattintással kezdeményezhető élő csevegés az ügyfélszolgálattal.
  • Ellenőrzött jelvény: Az ellenőrzött jelvény lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kitűnjenek az alkalmazás testreszabásával.

A Viber Plust fokozatosan vezetik be a magyarországi Viber felhasználók számára, akik az alkalmazás jobb alsó sarkában található „Továbbiak” menüponton keresztül érhetik el a szolgáltatást. A frissítés előtt elérhető összes funkció, beleértve a szöveges üzenetküldést és a hívásokat, továbbra is teljesen ingyenesen használható.
( onBRANDS )