MEGÚJUL AZ ALLURE OF THE SEAS

Soha nem látott izgalmak várják az utasokat 2025-től.

A hajós utak szerelmesei már bejegyezhetik naptárjukba a következő fontos dátumot: jövő áprilistól indul az európai kalandozások új korszaka. A Royal Caribbean International bemutatja a teljesen megújult Allure of the Seas-t.

A hajózási társaság több mint 100 millió dollárból varázsolja újjá népszerű tengerjáróját – adta hírül a cég hazai képviselete a TengerJáróMár foglalható a Nyugat-Mediterrán kiruccanás a tavaszi szünet időszakára. Az Allure of the Seas érinti a franciaországi Marseille-t, La Spezia és Róma kikötőjét Olaszországban, a spanyolországi Palma de Mallorca-t és Barcelonát is.

Az Allure of the Seas fedélzetén több mint 35 étterem és bár várja majd az utazókat, olyan újdonságokkal, mint az Utopia of the Seas tengerjárón debütált Pesky Parrot tiki bár, vagy az eddig csak szintén az Utopia of the Seas és a Wonder utasai számára elérhető The Mason Jar Southern Restaurant & Bar a Dél ételeivel, élő country zenével. De az utasok választhatnak angol pubot, olasz éttermet Toscana ízeivel vagy amerikai steakhouse-t is, a sportbárban pedig élőben szurkolhatnak a legizgalmasabb mérkőzéseken.

A resort-stílusú karibi fedélzeten számtalan nyugágy, pihenőhely várja a relaxálni vágyókat, és kizárólag a felnőttek számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget a Solarium, a Samba Grill-lel és bárokkal kiegészülve. A Lime & Coconut bárban DJ-k pezsdítik fel a hangulatot a legfinomabb koktélok kíséretében.

Az Allure of the Seas a legjobb választás lehet, azoknak is, akik szeretik az adrenalint. Az utasok az elsők között próbálják ki az izgalmas új attrakciókat, mint az Ultimate Abyss 10 emeletes száraz csúszda és a The Perfect Storm vizes csúszdái. Jégpálya és lézeraréna szolgálja a féktelen szórakozást, a szabaduló szobában az utasok átélhetik a Holdra szállás izgalmait az Apollo-18 fedélzetén, a FlowRider szimulátorokkal pedig próbára tehetik szörftudásukat, vagy kipróbálhatják a sziklamászást is.

A gyerekeket interaktív játékok, tudományos – és technológia Workshop, színház is várja, még a csecsemők szórakoztatásra is találhatnak a szülők attrakciókat.

A már jólismert Aquatheather továbbra is elkápráztatja majd a víziszínház közönségét, rengeteg látnivaló és program várja az utasokat az 50’es évek stílusát tükröző sétányon, az elmaradhatatlan körhintával, hamburgerrel és turmixszal.


Az Allure hídja feletti új Ultimate Panoramic Suites, 200 fokos óceáni kilátással bűvöli el utasait.

Az Allure of the Seas a Royal Caribbean, Oasis class osztályú tengerjárói közé tartozik, az átalakítás után egyike lesz a Royal Caribbean hat európai hajós desztinációjának, majd 2025 novemberében a floridai Fort Lauderdale-be indul és karibi nyaralásokat kínál.
( onBRANDS )