A NETFLIXEN TÚL

Kevésbé ismert streaming platformok, amiket érdemes kipróbálni.

Magyarországon is tarolnak a legnagyobb streaming platformok, nem érdemes azonban megállni a legismertebb neveknél, ha izgalmas tartalmakra vágyunk. Sokan nem tudják, de már hazánkban is elérhető számos olyan alkalmazás, ami egy-egy érdeklődési kör számára gyűjti össze a legjobb tévéműsorokat, sorozatokat, filmeket és játékokat. Az LG Streaming hetek alatt ráadásul most ingyen vagy kedvezményesen kipróbálhatjuk őket.

Mubi

A művészfilmek és az igazán egyedi alkotások kedvelőinek találták ki a hazánkban is elérhető Mubi-t, ahol ikonikus magyar tartalmakat, például Tarr Béla filmjeit is megtaláljuk. A felület izgalmas lehetőséget ad a filmvilág felfedezésére, hiszen a független alkotóktól az amatőr rendezők filmjein át a legikonikusabb tartalmakig sok mindent megtalálunk rajta, többek között olyan filmeket, mint A világ legrosszabb embere, a Volt egyszer egy nyár vagy A titokzatos nő. A MUBI egyszerre kiadó, kurátor és mozi, a kínálat pedig hetente frissül. A felületre ráadásul 6 hónapig 70%-os kedvezménnyel fizethetünk elő a streaming hetek alatt, ez után havi 4290 forintért élvezhetjük a legkülönlegesebb tartalmakat.

Rakuten TV

Magyarországon is egyre többen használják a Rakuten TV felületét, amin a legjobb hollywoodi filmektől az exkluzív dokumentumfilmekig és élő TV-adásokig számos tartalmat 4K minőségben és magyarul érhetünk el. Olyan kasszasikereket nézhetünk meg például, mint a Dűne, a Deadpool filmek, vagy a Bad Boys: Mindent vagy többet. A platformon nincs havidíj és alapvetően felhasználói fiók nélkül is használható, de érdemes regisztrálni, hiszen így elérhetjük a Díjmentes menüpontot, ami alatt számos filmet és tévéműsort megnézhetünk ingyenesen is. Minden mást vagy egy videotékához hasonlóan ki kell kölcsönöznünk, ilyenkor 2 napra kapjuk meg a tartalmat, vagy, ha többször akarunk megnézni valamit, meg is vásárolhatjuk azt, bármelyik opciót is választjuk, a streaming hetek alatt 20% kedvezményt kapunk.

SWEET.TV

Szintén kevésbé ismert felület a SWEET.TV, holott több mint 120 tévécsatornához és több mint 1000 filmhez kínál hozzáférést, méghozzá Full HD és 4K minőségben. A platformon gondtalanul nézhetjük például az RTL, a TV2, a Discovery, a NatGeo, a Film+ vagy az M4 Sport csatornákat, az élő közvetítéseket visszatekerhetjük és szüneteltethetjük és a tévéműsorokat akár 7 napig rögzíthetjük is. Mindemellett a Disney, a Paramount és a Sony legjobb, válogatott filmjei között válogathatunk a tévéről, mobilról, tabletről és számítógépről is használható alkalmazásban. Egy előfizetést négy eszközről használhatunk, és a tartalmakat le is tölthetjük, a Streaming hetek alatt ráadásul 3 hónapos ingyenes előfizetést igényelhetünk.

Crunchyroll

Kifejezetten az animerajongóknak szól a hatalmas könyvtárt kínáló Crunchyroll, amit a Streaming hetek alatt 30 napig ingyenesen próbálhatunk ki. A felületen regisztráció nélkül, ingyenesen is nézhetünk tartalmakat, ebben az esetben viszont számolnunk kell a reklámokkal és esetlegesen a gyengébb képminőséggel.

DAZN

Kifejezetten a sportrajongóknak gyűjti egy helyre a tartalmakat a DAZN, ahol a világ legnagyobb sporteseményeit tökéletes képminőségben nézhetjük. Az NFL, NBA, UFC meccsektől a darts és kézilabda bajnokságokon át a női sportesemények széles választékáig szinte mindent megtalálunk a felületen, ami sport. A Streaming hetek alatt a platformon most kedvezményes NFL Game Pass-t vásárolhatunk, amivel nem csak a szezon minden meccsét és a Super Bowlt, de exkluzív tartalmakat és dokumentumfilmeket is megnézhetünk.

Blacknut

A Blacknut felhőalapú játékplatformon több mint 500 prémium játék érhető el, amelyek bármelyikét a Streaming hetek alatt 30 percig ingyenesen próbálhatjuk ki, így könnyen eldönthetjük, milyen játék mellett tesszük le a voksunkat, anélkül, hogy mindegyiket meg kéne vásárolnunk. A felületet számítógépről, okostelefonról, tabletről és okostévéről is használhatjuk.

Baby Shark World for Kids

A kisgyermekesek számára kínál hasznos tartalmakat a Baby Shark World for Kids, amely a Streaming hetek alatt 1 hónapos ingyenes hozzáférést biztosít hatalmas dal- és mesekönyvtárához, amelyben számos tartalom élményszerű formában ösztönzi a gyermekeket a tanulásra.

Szeptember 9-től október 13-ig 44 országban, köztük Magyarországon is megrendezi az LG az ún. Streaming heteket. A cég népszerű webOS okostévé-platformja idén 10 éves, ennek apropójából pedig öt héten át számos ingyenes és kedvezményes előfizetési opció válik elérhetővé azoknak, akiknek 2018-ban, vagy azóta megjelent, UHD-nál nagyobb felbontású LG televíziója van. Ha nincs ilyen készülékünk, a jubileum alkalmából számos új modellt kedvezményesen vásárolhatunk meg.

Az LG Streaming hetek alatt elérhető ingyenes és kedvezményes tartalmakról a weboldalon, az ebben az időszakban érvényes termékakciókról pedig az LG hivatalos weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.
( onBRANDS )