RITA ORÁVAL MUTATJA BE ÚJ ŐSZI KOLLEKCIÓJÁT A PRIMARK

A termékcsalád a „Lazy Daze” nevet viseli, és két trendre összpontosít.

A nemzetközi szupersztárral, Rita Orával a Primark minden üzletben bemutatta legújabb kollekcióját. A stílusikonnal közösen tervezett vadonatúj ’24-es őszi modellek időtálló, kapszulagardrób ruhatár-választékot kínálnak a vásárlóknak, amely tökéletes módja lehet az őszi outfit-szezon megnyitásának. A termékcsalád a „Lazy Daze” nevet viseli, és két trendre összpontosít: a bolondos, retro „nagypapa” és a “preppy” stílusra.

A Primark és Rita Ora izgalmas divatkollaborációjának első évében a Primark a világ minden táján stílusos, szezonokra szabott ruhadarabokat, lábbeliket és kiegészítőket kínált a vásárlóknak, beleértve a sikkes, trendi és jól kombinálható alapdarabokat, amelyeket Rita saját személyes stílusa inspirált. A Primark vásárlói friss, ropogós, új megjelenésekkel bővíthetik őszi ruhatárukat, amely

a kapszulagardrób két egyedi irányzatát, a “nagypapa” és a “preppy” stílust foglalja magában.

A kollekciót a darabok megfelelő összepárosítása alkotja egésszé. A “nagypapa” stílus klasszikus eleganciát kölcsönöz viselőjének. A kollekció brit stílusirányzatból inspirálódott, a klasszikus kockás minták, a meleg semleges színek, a fás tónusok, és az erdőzöld színek palettáját foglalja magában. A nosztalgikus, retro és gendersemleges ruhadarabok a kényelmet előtérbe helyező megközelítéssel készültek. A kollekció részét képező hagyományos szabásvonalak, kordnadrágok, texturált, kötött darabok és a rombuszmintás pulóverek tökéletesen rétegezhetőek, pufi kabáttal vagy retro ballonkabáttal párosítva.

A második kollekció “preppy-pick-me-up” stílusú darabokat tartalmaz, amelyeket vegyes szabásvonalak, és egy kis piros szín fűszerez meg. Kulcsdarabjai közé tartoznak a szürke, többrészes szettek, beleértve az oversize blézereket, az elöl ráncolt nadrágokat, illetve a rakott miniszoknyákat és kötényruhákat. Ezeket ropogós poplin inggel és Mary Jane magassarkúval párosíthatod, így  ötvözve a modern megjelenést és a régimódi kényelmet.

„Minden Primarkkal közös új kollekció izgalmasabb számomra, mint az előző. Minden alkalommal még kiforrottabb megjelenést és érzést kínálunk a divat szerelmeseinek, olyan jellegzetes divatdarabokkal, amelyeket a saját személyes stílusukhoz igazíthatnak. Az elmúlt évet azzal töltöttem, hogy valóban olyan időtlen trendet és alapdarabokat felvonultató kollekciót állítsunk össze, amelyek minden évszakhoz illeszkednek, és nagyon tetszik, hogy ezúttal az emberek valószínűleg nem számítanának ilyen jellegzetes és egyedi darabokra. A Primarkkal közös kollekcióim segítenek elgondolkodni azon, hogyan lehet új, mindenki számára vonzó megjelenést kölcsönözni, és ebben az egyedülálló pozícióban lehetek, hogy megoszthatom, amit szeretek a divatban, és láthatom ezt visszatükröződni abban, amit ilyen sokan viselnek.” – mondta a legújabb kollekcióról Rita Ora.

Mary Lucas, a Primark kereskedelmi igazgatója hozzátette: „Mióta tavaly először rukkoltunk elő a közös munkánkkal Ritával, minden egyes kollekciónkkal tovább fokozzuk a termékkínálatunkat, és egyre több prémium kategóriás darabot kínálunk az elegáns nappali viselettől kezdve a tavaszi virágos ruhákon át a lenyűgöző fesztivál kollekciónkig. A Ritával való kapcsolatunk továbbra is egy igazán együttműködő folyamat, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy láthatjuk a fejlődést, ahogyan a partnerségünk egy évét ünnepeljük, olyan darabokkal, amelyek egyre inkább tükrözik Rita folyamatosan formálódó stílusát.”

A Primark és Rita Ora közös őszi kollekciója szeptember 10-től, keddtől kapható a Primark 17 piacának összes üzletében.
( onBRANDS )