VISSZATÉR MAGYARORSZÁGRA A TURKISH AIRLINES WORLD GOLF CUP

A világ legjelentősebb vállalati golfversenye.

A Turkish Airlines, a világ legtöbb országába repülő légitársaság 2024. szeptember 19-én megérkezett a Pannónia Golf & Country Club pályájára a Turkish Airlines World Golf Cup versenysorozattal. Az eseményen közéleti személyiségek és az üzleti élet tagjai vettek részt.

A 2013-as alapítása óta a Turkish Airlines World Golf Cup évente immár több mint 8000 játékost vonz, akik a világ 67 országában több mint 117 versenyen mérkőznek meg egymással.

A Pannónia Golf & Country Clubban megrendezett verseny másodszor kapott helyet a 117 versenyből álló Turkish Airlines World Golf Cup sorozatban, a 2024-es nyertesek még ebben az évben részt vesznek a világdöntőben Törökországban. A világszerte 117 helyszínen megrendezett verseny győztesei a világdöntőbe jutással lehetőséget kapnak, hogy a Török Golf Coast-on található Gloria Serenity Resort & Gloria Golf komplexumban játsszanak és szálljanak meg.

Budapest képviseletében Brüningk Lukas 44 ponttal biztosította bajnoki helyét, a második helyezett Zilahy Zsombor, míg a harmadik helyezett Mester Miklós lett.

A Nearest to the Pin versenyt a férfiaknál Kürti Péter, a nőknél dr. Lex Annamária nyerte. A legalacsonyabb bruttó ütészámot 76 ütéssel Vajta Balázs érte el.

„Szívből köszönjük minden vendégünknek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a Turkish Airlines World Golf Cup itt, Magyarországon is hatalmas sikert aratott. Ismét egy izgalmas versenyt láttunk a TAWGC sorozatban, gratulálunk a győztesnek, Brüningk Lukasnak. Sok sikert kívánunk neki Törökországban.” – mondta Yahya Zahid Şensoy, a Turkish Airlines magyarországi ügyvezetője.

A Turkish Airlines World Golf Cup valamennyi döntőse a Turkish Airlines Business osztályának kényelmét és luxusát élvezve repül majd Törökországba.

A Turkish Airlines támogatásával a korábbi rendezvények, mint például a Turkish Airlines Open és az antalyai TAWGC, kiváló létesítményekkel rendelkező, prémium nemzetközi célponttá váltak a golfozók számára.
( onBRANDS )