ÚJ JÁRATOT INDÍT A TURKISH AIRLINES

Hamarosan összeköti világméretű hálózatát a chilei Santiago vibráló kultúrájával és lenyűgöző tájaival.

2024. december 18-tól a Turkish Airlines heti négy járatot indít Isztambulból Santiagóba, mindkét irányban Sao Paulóban történő technikai megállóval. Ezzel az új útvonallal 26-ra nő az Amerikában kiszolgált célállomások száma, tovább erősítve a Turkish Airlines jelenlétét a régióban.

A Santiagót megismerni vágyó utasok már most lefoglalhatják járataikat a légitársaság weboldalán, mobilalkalmazásán, értékesítési irodáiban és a kijelölt utazási irodákon keresztül.

Az új útvonalon az utasok zökkenőmentesen juthatnak el Santiagóba, a gazdag történelméről, kulturális látnivalóiról és lenyűgöző andoki panorámájáról híres, virágzó metropoliszba, ezzel tovább erősítve a Törökország és Chile közötti kapcsolatokat. A világ különböző pontjairól érkező utazók számára ez az új útvonal kényelmes összeköttetést jelent Dél-Amerikával, így minden eddiginél könnyebben ismerhetik meg Chile csodáit egyetlen isztambuli átszállással.

„A világ legtöbb országába repülő légitársaságként továbbra is összekötjük a kontinenseket és kultúrákat. Az amerikai kontinens 26. célállomására, Santiagóba indított járatainkkal megerősítjük elkötelezettségünket világméretű hálózatunk bővítése és az utazók számára páratlan csatlakozási lehetőségek biztosítása iránt. Alig várjuk, hogy utasainkat a fedélzeten üdvözölhessük, hogy megtapasztalhassák egyedülálló szolgáltatásainkat és világhírű török vendégszeretetünket, miközben felfedezhetik Chile, Törökország és más országok magával ragadó szépségét.” – A Turkish Airlines igazgatótanácsának és végrehajtó bizottságának elnöke, Prof. Ahmet Bolat mondta .

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Turkish Airlines idén decemberben megkezdi járatainak üzemeltetését Isztambulból Santiago repülőterére. Ez az új útvonal Chile és Törökország között szorosabbá teszi a két ország légi összeköttetését, lehetővé téve a chileiek számára, hogy könnyebben elérjék Isztambult és a Távol-Keletet. Ez az új partnerség a kategóriájában legjobb légitársasággal erősíteni fogja a Chile és Törökország közötti gazdasági és turisztikai kapcsolatokat. Nagy örömmel fogadjuk a Turkish Airlines-t, és minden erőfeszítésünkkel azon leszünk, hogy biztosítsuk az új útvonal kereskedelmi és működésbeli sikerét. Üdvözöljük a Turkish Airlines-t!” – tette hozzá Nicolas Claude, az SCL Nuevo Pudahuel repülőtér vezérigazgatója.

A Turkish Airlines szolgáltatások széles skáláját vonultatja fel, hogy vendégei utazási élményét fokozza

Ezek közé tartozik a „Stopover Istanbul”, amely ingyenes szállodai tartózkodást kínál a 20 órás vagy annál hosszabb átszállással rendelkező csatlakozó járatok esetében, valamint a „TourIstanbul” program, amely ingyenes vezetett túrákat kínál Isztambul ikonikus nevezetességeinél a 6 és 24 óra közötti átszállások esetén.
( onBRANDS )