75 ÉV VÁLTOZÓ DIVATJÁRA REFLEKTÁL A NŐK LAPJA

Borbély Alexandra szerepel a magazin első digitális címlapján.

A Nők Lapja különleges, 75. évfordulója alkalmából a 40. héten nemcsak nyomtatásban jelenik meg a legújabb szám, de először a lap történetében egy digitális kiadvánnyal is kiegészül, amely további tartalmakat kínál az olvasók számára. A címlapokon Borbély Alexandra nemzetközileg is elismert színésznő szerepel, aki egy rendhagyó videóban kalauzolja végig az olvasókat több évtized leglátványosabb divattrendjein.

A Nők Lapja az egyik legnépszerűbb heti magazinként 75 éve nyitott az állandó megújulásra, a trendek feltérképezésére és az új nemzedékek megszólítására. Az ünnepi lapszám most először a magazin történetében egy digitális kiadvánnyal is kiegészül.

A lapszám további exkluzív cikkeket és izgalmas összeállításokat kínál az olvasóknak 8 évtized szépség- és divatirányzatairól. A változó korszakokat sajátos stílusok jellemezték, ennek körforgását mutatja be a Nők Lapja látványos montázsvideója, amely a címlapsztárral, Borbély Alexandrával készült. A videóban a színésznő a legkülönbözőbb ruhakölteményekben jelenik meg, és kíséri végig a nézőket a divat evolúcióján.

„75 éve jelenik meg a magazinunk hétről-hétre, e mögött sok munka, és gondos tervezés van. Az olvasóink hűségesek és aktívak, rengeteg visszajelzést és javaslatot küldenek, ezekből tudjuk, hogy ők is szeretik, ha újdonságot kínálunk nekik. Ez a születésnap különleges, hiszen a nyolc évtized divatját mutatjuk be egy jó hangulatú videóban, a tüllszoknyától a flitteres diszkókorszakig, a rockendrollos ötvenes évektől a kapucnis jelenig. A magazin hetvenötéves sikerének egyik titka, hogy a Nők Lapja, ugyanúgy, mint minden nő, szeret megújulni, és mindegy hány gyertya ég a tortáján, halad a korral” – mondta Akovács Éva, a Nők Lapja főszerkesztője.

A címlapján Borbély Alexandrával megjelenő print lapszám a trendek alakulásán túl kiemelten foglalkozik a női egészség hónapjával is, tematikus cikkek szólnak a szűrővizsgálatok szükségességéről, a helyes étrendről, a sportsérülésekről, a vitaminok szerepéről, valamint a legnagyobb sztárok sporttevékenységéről is.
( onBRANDS )